Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
546
Відповідь досить проста: все залежить від свіжості яйця.
- Свіжі яйця мають щільнішу мембрану під шкаралупою, яка міцно прилягає до білка, тому їх складніше чистити. З часом, коли яйце старіє, у ньому накопичується повітря, мембрана відділяється, і шкаралупа знімається легше.
- Після варіння покладіть яйця в крижану воду, можна з додаванням льоду. Це допомагає швидше відокремити шкаралупу.
- Варіть яйця з дольками лимона — кислота полегшує процес очищення.
- Після того, як яйце зварилося, розбийте низ яйця й покладіть його у холодну воду. Це допоможе легше зняти шкаралупу.
546