Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фаршировані помідори

Фаршировані помідори

3.61 5

img 6636

Інгредієнти

  • Помідор великий 2 шт.
  • Яйце середнє 2 шт.
  • Шинка 40 г
  • Сир твердий 30 г
  • Часник півзубка
  • Зелена цибуля 20 г
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Опис рецепту

Для різноманітності Ви можете нафарширувати помідори інгредієнтами на свій розсуд. Наприклад, заміна одного з видів зелені або шинки фаршем надасть Вашій страві нову нотку та аромат. Але зараз спробуйте рецепт, що сподобався нам.

Підготуйте помідори, зелень, яйця, шинку, сир та спеції. Вимийте, що необхідно. Оберіть зручну форму для запікання, це можуть бути окремі невеликі формочки або одна більша форма. Змастіть дно олією. Підготуйте сковороду для обсмаження.

Зріжте у кожного помідора підніжку (далі вона стане кришечкою) та ретельно ложкою видаліть серцевину, залишаючи товсті стіни. Помідор всередині злегка підсоліть.

Дрібно поріжте шинку, зелену цибулю, натріть твердий сир на велику тертку і потім часник на маленьку.

Обсмажте на розігрітій сковороді на середньому вогні цибулю, в процесі додайте серцевину помідора, розім’явши її виделкою, часник та приправте за смаком. Обсмажуйте, помішуючи півтори хвилини. Наприкінці додайте нарізану шинку, для того, щоб вона лише прогрілась. Потім все перемішайте.

Нафаршируйте помідори обсмаженою сумішшю. Зверху притрусіть натертим сиром та розбийте по одному яйцю в кожен помідор.

Покладіть помідори в форму та запікайте в духовці, розігрітій до 180°С 7-8 хвилин до згортання білку. Зрізану «кришечку» не кладіть на помідор в процесі готування, запечіть її окремо поруч.

Перед подачею прикрасьте страву дрібно нарізаною зеленню та накрийте «кришечками».

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-09-03T12:04:15+03:00 2021-04-19T15:46:19+03:00
img 6636
замовити
онлайн