Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Авокадо-тост з яйцем пашот

Авокадо-тост з яйцем пашот

2.58 5

img4858

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Цільнозерновий хліб2 скибочки
  • Спілий авокадо1 шт.
  • Рукола 150 г
  • крем-сир чи фета50 г
  • огірок1 шт.
  • в'ялені томати30 г
  • бальзамікза смаком
  • спеціїза смаком

Опис рецепту

  1. Для приготування авокадо-тосту візьміть стиглий і м'який авокадо. Коли будете обирати авокадо, варто звернути увагу на пружність плода. Злегка притисніть плід, якщо вм'ятина вирівнялася - плід стиглий.
  2. Розріжте його навпіл, видаліть кісточку і ложкою дістаньте м'якоть зі шкірки. До авокадо додайте дрібно нарізані в'ялені томати. Помніть масу виделкою до стану пасти, додайте спеції, також можна додати сир.
  3. Тепер приступимо до приготування яйця-пашот. Для цього розбийте яйце в миску, а в каструлю з водою додайте сіль і трохи оцту. Зробіть вінчиком воронку в киплячій воді, і влийте яйце. Дайте йому поваритися 2-3 хвилини - від часу варіння залежить в'язкість рідини жовтка. Акуратно дістаньте шумівкою, покладіть на серветку, щоб зайва волога вбралася. Якщо побоюєтеся, більш легкий варіант приготування яйця-пашот можете знайти за посиланням.
  4. На сковороді підсмажте дві скибочки хліба, на тост намажте вершковий крем-сир або покладіть скибочки сиру фета. Зверху викладіть пасту з авокадо, тонко нарізані огірки, руколу і зверху яйце-пашот. Можна посипати авокадо-тост гарбузовим насінням, і скропити бальзаміком.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-12-06T08:18:19+02:002021-05-27T16:58:42+03:00
img4858