Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Авокадо-тост з яйцем пашот

Авокадо-тост це прекрасний трендовий сніданок з кремовою текстурою авокадо, хрусткістю хліба і рідким жовтком, який виступає в ролі соусу.
Інгредієнти
- Яйця2 шт.
- Цільнозерновий хліб2 скибочки
- Спілий авокадо1 шт.
- Рукола 150 г
- крем-сир чи фета50 г
- огірок1 шт.
- в'ялені томати30 г
- бальзамікза смаком
- спеціїза смаком
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- Для приготування авокадо-тосту візьміть стиглий і м'який авокадо. Коли будете обирати авокадо, варто звернути увагу на пружність плода. Злегка притисніть плід, якщо вм'ятина вирівнялася - плід стиглий.
- Розріжте його навпіл, видаліть кісточку і ложкою дістаньте м'якоть зі шкірки. До авокадо додайте дрібно нарізані в'ялені томати. Помніть масу виделкою до стану пасти, додайте спеції, також можна додати сир.
- Тепер приступимо до приготування яйця-пашот. Для цього розбийте яйце в миску, а в каструлю з водою додайте сіль і трохи оцту. Зробіть вінчиком воронку в киплячій воді, і влийте яйце. Дайте йому поваритися 2-3 хвилини - від часу варіння залежить в'язкість рідини жовтка. Акуратно дістаньте шумівкою, покладіть на серветку, щоб зайва волога вбралася. Якщо побоюєтеся, більш легкий варіант приготування яйця-пашот можете знайти за посиланням.
- На сковороді підсмажте дві скибочки хліба, на тост намажте вершковий крем-сир або покладіть скибочки сиру фета. Зверху викладіть пасту з авокадо, тонко нарізані огірки, руколу і зверху яйце-пашот. Можна посипати авокадо-тост гарбузовим насінням, і скропити бальзаміком.