Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Дивіться у Фото Відео матеріалі

Опис рецепту

Грудень – місяць магії та святкових смаколиків

Грудень – це особливий час, коли на вулиці відчувається перший мороз, а сніжинки кружляють у повітрі, створюючи атмосферу казки. У домівках панує тепло, пахне свіжою ялинкою, а святкові столи прикрашені різноманітними стравами.

Кожна господиня прагне створити незабутній святковий вечір, але важливо, щоб приготування було простим і не забрало багато часу. Саме тому ми підготували для вас добірку швидких і смачних рецептів закусок, які ідеально пасуватимуть до ігристого вина й будуть сприяти справжній атмосфері свята.

Що приготувати на Різдво та Новий рік? Ми зібрали для вас прості смачні рецепти закусок. Готуйтеся з задоволенням разом із продуктами Ясенсвіт і насолоджуйтесь святами!


Святкові тарталетки з крабовими паличками 

Інгредієнти (на 10 тарталеток):

  • Тарталетки — 1 упаковка (10 шт.)
  • Плавлений сир "Вершковий" — 100 г
  • Крабові палички — 100 г
  • Яйця “Ясенсвіт” — 2 шт. (відварені)
  • Яблуко (кисло-солодке) — 1 шт.
  • Вершкове масло (холодне) — 30 г
  • Зелена цибуля — 2–3 пер
  • Майонез — за смаком
  • Душистий перець (мелений) — за смаком
  • Зелень — для прикраси

Як приготувати святкові тарталетки:

  1. Натерти на крупній тертці плавлений сир, яйця, яблуко та холодне вершкове масло.
  2. Крабові палички та зелену цибулю дрібно нарізати.
  3. З'єднати всі інгредієнти в одній ємності, додати мелений духмяний перець.
  4. Заправити суміш майонезом та ще раз перемішати до однорідної консистенції.
  5. Начинити готові тарталетки підготовленою начинкою.
  6. Прикрасити зеленню.
  7. Подавати закуску охолодженою до ігристого вина. Це ідеальне доповнення до святкового столу!

Смачного та веселих свят! 


Фаршировані лимони з тунцем

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Лимони — 2 шт.
  • Тунець консервований (у власному соку) — 150 г
  • Яйця “Ясенсвіт” (відварені) — 2 шт.
  • Майонез — 2–3 ст. л.
  • Каперси — 1–2 год. л. (за бажанням)
  • Зелень петрушки — 2–3 гілочки
  • Сіль і перець — за смаком
  • Суміш для прикрашання: листя салату, оливки або шматочки лимона.

Як приготувати фаршировані лимони з тунцем: 

  1. Лимони помийте та розріжте навпіл.
  2. Обережно вийміть м'якоть ложкою, щоб не пошкодити шкірку. Шкірка - це буде "чашкою" для начинки.
  3. М'якоть дрібно наріжте або пропустіть через сито, видаливши кісточки.
  4. Тунець розімніть виделкою.
  5. Варені яйця натріть на дрібній терці.
  6. Подрібніть каперси та зелень.
  7. Змішайте тунець, яйця, каперси, зелень і подрібнену м'якоть лимона.
  8. Заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком.
  9. Наповніть половинки лимонів підготовленою начинкою, трохи ущільнюючі її ложкою.
  10. Викладіть фаршировані лимони на тарілку, застелену листям салату.
  11. Прикрасьте зелень оливками, шматочками лимона або зеленню.

Секрет смаку фаршированих лимонів:

Перед подачею охолодіть закуску в холодильнику 20–30 хвилин.

Смачного!




Смачна закуска з оселедцем

Інгредієнти:

  • Буряк варений — 1 шт.
  • Яйця “Ясенсвіт” варені — 4 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Філе оселедця — 1 шт.
  • Плавлений сир — 2 шт.
  • Майонез — за смаком
  • Сіль та перець — за смаком

Як приготувати закуску з оселедцем :

  1. Натріть варений буряк, плавлений сир і жовтки на крупній тертці.
  2. Дрібно наріжте цибулю кубиками.
  3. Додайте цибулю до натертих інгредієнтів.
  4. Посоліть, поперчіть і заправте майонезом. Добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
  5. Наповніть половинки білків отриманою начинкою.
  6. Зверху на закуску покладіть шматочок оселедця.
  7. Прикрасьте гілочкою петрушки.

Закуска готова! Можна подавати до столу та насолоджуватися її ніжним і насиченим смаком.

Смачного! 

Приготуйте форшмак з оселедця за нашим рецептом: https://yasensvit.ua/recipes/salati/forshmak-z-oseledtsya/




Швидка закуска з помідорами та сиром 

Якщо ви шукаєте швидкий і легкий рецепт закуски, цей варіант точно стане вашим фаворитом. Легка у приготуванні, смачна і яскрава — ідеальна страва на будь-який стіл.

Також ви можете приготувати фаршировані яйця https://yasensvit.ua/recipes/snidanok/farshyrovani-yaytsya/

Інгредієнти:

  • Помідори — 2 великі
  • Салатні лиси — 1–2 шт.
  • Яйця “Ясенсвіт” варені — 3 шт.
  • Твердий сир — 100 г
  • Часник — 3 зубчика
  • Кріп або інша свіжа зелень — за смаком
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Сіль та перець — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Зварені яйця натріть на дрібній терці або подрібніть виделкою.
  2. Сир також натріть на дрібній терці.
  3. Дрібно наріжте кріп або іншу зелень.
  4. Вичавити часник через прес.
  5. З'єднайте всі підготовлені продукти в ємності.
  6. Додайте сіль, перець і майонез.
  7. Ретельно перемішайте до однорідності.
  8. Наріжте помідори слайсами товщиною приблизно 0,5 см.
  9. Викладіть на тарілку кільця помідорів.
  10. Зверху на кожен слайс покладіть невеликий листок салату.
  11. Використовуючи ложку, викладіть на готовий салат сирно-яєчну намазку.

Смачного та приємного апетиту! 


Сподобалися наші рецепти закусок? Тоді вам можуть сподобатися підбірка наших святкових рецептів: 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-12-13T09:41:48+02:00 2025-01-23T10:39:45+02:00
img 1060