Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рисовий пудинг

Рисовий пудинг
Десерти

3.37 5

img1725

Інгредієнти

  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 50 г
  • Молоко 600 мл
  • Короткозернистий білий рис 70 г
  • Ізюм 40 г
  • Мигдаль 20 г
  • Кориця, ваніль, мускатний горіх за смаком

Опис рецепту

image
  1. Приготуємо рис в молоці. В каструлі середнього розміру з товстим дном доведіть до кипіння молоко, рис і дрібничку солі на сильному вогні. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте, частково накривши, поки рис не стане м'яким, близько 20-25 хвилин. Часто помішуйте, щоб рис не приставав до дна форми.
  2. У невеликій мисці збийте яйце і цукор до однорідного стану. Додавайте півсклянки гарячої рисової суміші до яєчної суміші по столовій ложці за раз, енергійно збиваючи, щоб змішати. Після додайте яєчну суміш в каструлю з рисом і молоком і перемішуйте на слабкому вогні протягом 5-10 хвилин до загустіння. Будьте обережні: суміш не має закипіти, інакше вона згорнеться. Зніміть з вогню і додайте ваніль, родзинки, корицю і мигдаль. Подавати можете гарячим або холодним.
2020-12-23T18:02:15+02:002021-03-15T10:46:21+02:00
img1725

empty