Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Рисовий пудинг
Рисовий пудинг можна знайти в культурах багатьох країнах світу. В Європі його часто готують на Різдво. За цим рецептом дивовижний десерт виходить ніжним та легким.
12959
Інгредієнти
- Яйце 1 шт.
- Цукор 50 г
- Молоко 600 мл
- Короткозернистий білий рис 70 г
- Ізюм 40 г
- Мигдаль 20 г
- Кориця, ваніль, мускатний горіх за смаком
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- Приготуємо рис в молоці. В каструлі середнього розміру з товстим дном доведіть до кипіння молоко, рис і дрібничку солі на сильному вогні. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте, частково накривши, поки рис не стане м'яким, близько 20-25 хвилин. Часто помішуйте, щоб рис не приставав до дна форми.
- У невеликій мисці збийте яйце і цукор до однорідного стану. Додавайте півсклянки гарячої рисової суміші до яєчної суміші по столовій ложці за раз, енергійно збиваючи, щоб змішати. Після додайте яєчну суміш в каструлю з рисом і молоком і перемішуйте на слабкому вогні протягом 5-10 хвилин до загустіння. Будьте обережні: суміш не має закипіти, інакше вона згорнеться. Зніміть з вогню і додайте ваніль, родзинки, корицю і мигдаль. Подавати можете гарячим або холодним.
12959