Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Яйця, фаршировані грибами
Легка у приготуванні, проте доволі апетитна закуска. Запашні грибочки неперевершено ніжно смакують з яйцем.
3381
Інгредієнти
- Яйця 5 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Олія 1-2 ст. л.
- Майонез 2-3 ст. л.
- Сіль, перець чорний за смаком
- Зелень за смаком
Опис рецепту
Подані інгредієнти розраховані на 10 порцій.
- Відварити яйця близько 10 хвилин. Залити відварені яйця холодною водою і залишити на кілька хвилин.
- Очистити яйця і обережно розрізати їх навпіл. Жовтки вийняти і відкласти.
- Гриби нарізати якомога дрібніше.
- Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії на пательні, додати гриби, сіль та перець. Смажити до готовності.
- Готові печериці вийняти з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додати жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправити начинку майонезом, ретельно перемішати, за потреби додати сіль і перець.
- Половинки яєць наповнити начинкою із гіркою , викласти на тарілку та притрусити дрібно нарізаною зеленню.
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка рецептів:
3381