Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйця, фаршировані грибами

яйця фаршировані з грибами

3.19 5

img 1768

Інгредієнти

  • Яйця 5 шт.
  • Печериці 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія 1-2 ст. л.
  • Майонез 2-3 ст. л.
  • Сіль, перець чорний за смаком
  • Зелень за смаком

Опис рецепту

Подані інгредієнти розраховані на 10 порцій.

  1. Відварити яйця близько 10 хвилин. Залити відварені яйця холодною водою і залишити на кілька хвилин.
  2. Очистити яйця і обережно розрізати їх навпіл. Жовтки вийняти і відкласти.
  3. Гриби нарізати якомога дрібніше.
  4. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії на пательні, додати гриби, сіль та перець. Смажити до готовності.
  5. Готові печериці вийняти з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додати жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправити начинку майонезом, ретельно перемішати, за потреби додати сіль і перець.
  6. Половинки яєць наповнити начинкою із гіркою , викласти на тарілку та притрусити дрібно нарізаною зеленню.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-12-14T15:05:39+02:00 2022-12-14T15:08:14+02:00
img 1768
замовити
онлайн