Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Яйця, фаршировані грибами

яйця фаршировані з грибами
Салати

3.5 5

img219

Інгредієнти

  • Яйця5 шт.
  • Печериці200 г
  • Цибуля1 шт.
  • Олія1-2 ст. л.
  • Майонез2-3 ст. л.
  • Сіль, перець чорнийза смаком
  • Зеленьза смаком

Опис рецепту

Подані інгредієнти розраховані на 10 порцій.

  1. Відварити яйця близько 10 хвилин. Залити відварені яйця холодною водою і залишити на кілька хвилин.
  2. Очистити яйця і обережно розрізати їх навпіл. Жовтки вийняти і відкласти.
  3. Гриби нарізати якомога дрібніше.
  4. Дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії на пательні, додати гриби, сіль та перець. Смажити до готовності.
  5. Готові печериці вийняти з пательні так, щоб олія залишилася на сковороді, додати жовтки та дрібно порізану зелену цибулю. Заправити начинку майонезом, ретельно перемішати, за потреби додати сіль і перець.
  6. Половинки яєць наповнити начинкою із гіркою , викласти на тарілку та притрусити дрібно нарізаною зеленню.
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-12-14T15:05:39+02:002022-12-14T15:08:14+02:00
img219