Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Редис 200 г
  • Кропива 1 пучок
  • Огірок 2 шт.
  • Сметана на ваш смак
  • Сіль, перець на ваш смак

Опис рецепту

Кропива — зелень, яку часто “ігнорують” під час приготування салатів чи перших страв. А дарма, адже кропива містить багато антиоксидантів, вітаміну К, амінокислот. Доповнивши страву свіжими весняними овочами, отримаєте справжній вітамінний мікс.

  1. Промийте ретельно овочі, кропиву. Просушіть все на рушнику.
  2. Зваріть яйця круто та опустіть у холодну воду.
  3. Поріжте редис тонкими кільцями, огірок тонкими смужками або також кільцями.
  4. Яйця слід почистити від шкаралупи, порізати кубиками або залишити половинками, якщо ви подаєте салат порційно.
  5. Кропиву порвіть на окремі листочки. Змішайте інгредієнти.
  6. Приготуйте заправку з сметани та спецій.
  7. Змішайте овочі, кропиву із заправкою.

Салат слід їсти відразу після приготування. Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-05-03T23:39:17+03:00 2022-09-13T17:08:01+03:00
img 2647
замовити
онлайн