Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Редис 200 г
  • Кропива 1 пучок
  • Огірок 2 шт.
  • Сметана на ваш смак
  • Сіль, перець на ваш смак

Опис рецепту

Кропива — зелень, яку часто “ігнорують” під час приготування салатів чи перших страв. А дарма, адже кропива містить багато антиоксидантів, вітаміну К, амінокислот. Доповнивши страву свіжими весняними овочами, отримаєте справжній вітамінний мікс.

  • Промийте ретельно овочі, кропиву. Просушіть все на рушнику.
  • Зваріть яйця круто та опустіть у холодну воду.
  • Поріжте редис тонкими кільцями, огірок тонкими смужками або також кільцями.

Салат з кропивою

  • Яйця слід почистити від шкаралупи, порізати кубиками або залишити половинками, якщо ви подаєте салат порційно.
  • Кропиву порвіть на окремі листочки. Змішайте інгредієнти.
  • Приготуйте заправку з сметани та спецій.
  • Змішайте овочі, кропиву із заправкою.

Салат слід їсти відразу після приготування. Смачного!



Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню: 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-05-03T23:39:17+03:00 2024-07-10T11:55:01+03:00
img 4104