Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Салат з редиски і яєць

Салат з редискою та яйцем — смачна весняна страва, яка стане чудовим доповненням до гарніру або ж самостійним, дуже поживним прийомом їжі.
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Огірок 2 шт.
- Редис 200-250 г
- Сметана 50 г
- Сіль та перець на ваш смак
- Кріп, петрушка на ваш смак
Рекомендований продукт
Опис рецепту
- Для приготування простого весняного салату з редискою та яйцем, підготуйте овочі — ретельно промийте та висушіть на рушнику.
- Зваріть яйця круто та опустіть у холодну воду на 3-5 хвилин.
- Наріжте овочі не надто дрібно, але й не надто крупно — достатньо кільцями або напівкільцями.
- Яйця поріжте на більші шматки, щоб жовток не розвалився і не розмок надто швидко.
- У окремій посудині підготуйте заправку: змішайте сметану, дрібно порізану зелень та спеції. Ви можете не обмежуватись перцем та сіллю, а додати й інші прянощі на ваш смак.
- Об’єднайте всі інгредієнти та подавайте до столу і хутчіш їжте. Такий салат потрібно вживати у тільки у свіжому вигляді, адже довго у холодильнику він не проживе.
Смачного!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн