Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат з редиски і яєць

Салат з редиски і яєць

2.7 5

img 8806

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Огірок 2 шт.
  • Редис 200-250 г
  • Сметана 50 г
  • Сіль та перець на ваш смак
  • Кріп, петрушка на ваш смак

Опис рецепту

  1. Для приготування простого весняного салату з редискою та яйцем, підготуйте овочі — ретельно промийте та висушіть на рушнику.
  2. Зваріть яйця круто та опустіть у холодну воду на 3-5 хвилин.
  3. Наріжте овочі не надто дрібно, але й не надто крупно — достатньо кільцями або напівкільцями.
  4. Яйця поріжте на більші шматки, щоб жовток не розвалився і не розмок надто швидко.
  5. У окремій посудині підготуйте заправку: змішайте сметану, дрібно порізану зелень та спеції. Ви можете не обмежуватись перцем та сіллю, а додати й інші прянощі на ваш смак.
  6. Об’єднайте всі інгредієнти та подавайте до столу і хутчіш їжте. Такий салат потрібно вживати у тільки у свіжому вигляді, адже довго у холодильнику він не проживе.

Смачного!


Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню: 


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-05-02T18:52:02+03:00 2024-07-10T11:54:46+03:00
img 8806