Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат з кальмарами і яйцем

Салат з кальмарами і яйцем
Салати

3.11 5

img1765

Інгредієнти

  • Кальмар150 г
  • Яйця2 шт.
  • Огірок1 шт.
  • Сир твердый50 г
  • Майонез2 ст. л.
  • Паприка⅓ ч. л.
  • Сухий часник⅓ ч. л.
  • Перець мелений⅓ ч. л.
  • Сіль0,5 ч. л.

Опис рецепту

image

Салат з кальмарами — легкий, поживний, підходить не тільки для новорічного або святкового столу, а й для звичайного обіду або вечері.

В цілому, поєднання яєць і філе кальмара  — дуже вдале, а якщо доповнити його овочами та спеціями, виходить повноцінна, пікантна закуска.

Приступимо до приготування.

  1. Яйця зваріть круто та остудіть у холодній воді.
  2. Розморожений кальмар ретельно промийте водою, очистіть залишки нутрощів.
  3. Залийте м'ясо кальмара окропом, посоліть воду та поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, зачекайте 1 хвилину та знімайте з вогню. Кальмар дістаньте із води, щоб остиг.
  4. Поки охолоджується основний інгредієнт, наріжте огірок та яйця соломкою, але не надто тонко, завтовшки близько пів сантиметра.
  5. Майонез змішайте з перцем, сухим часником і паприкою та дрібно натертим сиром. Краще приготувати майонез у домашніх умовах, адже так набагато корисніше і смак майонезу можна зробити таким, як ви любите.
  6. Охолоджене м'ясо кальмара також поріжте соломкою, додайте до решти інгредієнтів, заправивши все сумішшю майонезу та спецій.
  7. Подавайте відразу весь салат до столу, тому що з майонезною заправкою він навряд довго зберігатиметься в холодильнику.

Смачного.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2021-12-13T15:11:07+02:002022-01-12T16:06:04+02:00
img1765

empty