Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат з грибами та яйцями

Салат з грибами та яйцями
Салати

5 5

img112

Інгредієнти

  • Свіжі білі гриби450 г
  • Яйця 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 1 зубок
  • Кріпвеликий пучок
  • Майонез 100 г
  • Діжонська гірчиця 1 ст.л.
  • Лимонний сік2 ч.л.
  • Оливкова оліядля смаження
  • Сіль та перецьза смаком

Опис рецепту

image
  1. Підготуйте та вимийте інгредієнти.
  2. Гриби наріжте кубиками, прогрійте сковороду та тушкуйте їх на оливковій олії приблизно 15 хвилин. Щойно вони змінять колір на золотистий та не лишиться рідини – перекладіть їх у миску.
  3. Дрібно наріжте цибулю і також обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору, додайте натертий на дрібну тертку часник та обсмажте ще хвилину- дві до появи аромату. Яйця зваріть круто, наріжте кубиками, кріп наріжте дуже дрібно та додайте їх разом з цибулею в миску до грибів.
  4. Приготуйте заправку: змішайте вінчиком до однорідної консистенції півсклянки майонезу, діжонську гірчицю та свіжовичавленний лимонний сік. Приправте заправку сіллю та перцем і заправте салат.
  5. Салат можна подавати як теплим, так і охолодженим. Гарний варіант – подача на грінках. Обирайте на свій смак та смачного!
2020-10-18T08:20:42+03:002020-10-18T08:20:42+03:00
img112

empty