Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Салат з грибами та яйцями
Якщо Ви грибник і Вам пощастило зібрати хороший урожай, або самі не збираєте, але любите страви з грибами - ось Вам цікавий рецепт салату.
11453
Інгредієнти
- Свіжі білі гриби 450 г
- Яйця 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зубок
- Кріп великий пучок
- Майонез 100 г
- Діжонська гірчиця 1 ст.л.
- Лимонний сік 2 ч.л.
- Оливкова олія для смаження
- Сіль та перець за смаком
Опис рецепту
- Підготуйте та вимийте інгредієнти.
- Гриби наріжте кубиками, прогрійте сковороду та тушкуйте їх на оливковій олії приблизно 15 хвилин. Щойно вони змінять колір на золотистий та не лишиться рідини – перекладіть їх у миску.
- Дрібно наріжте цибулю і також обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору, додайте натертий на дрібну тертку часник та обсмажте ще хвилину- дві до появи аромату. Яйця зваріть круто, наріжте кубиками, кріп наріжте дуже дрібно та додайте їх разом з цибулею в миску до грибів.
- Приготуйте заправку: змішайте вінчиком до однорідної консистенції півсклянки майонезу, діжонську гірчицю та свіжовичавленний лимонний сік. Приправте заправку сіллю та перцем і заправте салат.
- Салат можна подавати як теплим, так і охолодженим. Гарний варіант – подача на грінках. Обирайте на свій смак та смачного!
11453
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Святкові салати на Новий рік та...
Не задано
Салати
Картопляний салат з яйцями
35 хв.
Салати