Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Тоносалата з яйцем

тоносалата
Салати

3.46 5

img5783

Інгредієнти

  • Зелений салат1 пучок
  • Картопля1 шт.
  • Зелена стручкова квасоля200 г
  • Томати2 шт.
  • Солодка червона цибуля1 шт.
  • Консервований у власному соку тунець1 банка
  • Огірки1 шт.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Маслини без кісточок10 шт.
  • Оливкова олія3 ст.л.
  • Бальзамічний оцет1 ст.л.
  • Гірчиця1 ст.л.
  • Сіль, перецьза смаком

Опис рецепту

Помийте та висушіть салат, помідори та огірок. Картоплю, зелену квасолю та яйця відваріть та залиште, щоб охололи.

Наріжте або порвіть на шматочки листя салата й покладіть в салатницю. Додайте помідори, огірок й цибулю, що нарізані кружальцями, а картоплю наріжте кубиками.

Додайте квасолю, маслини та тунець.

Для заправки перемішайте оливкове масло, оцет, гірчицю, сіль та перець.

Заправте салат, перемішайте, додайте яйця та подавайте до столу!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-09T17:30:46+02:002021-05-14T17:56:51+03:00
img5783