Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Зелений салат 1 пучок
  • Картопля 1 шт.
  • Зелена стручкова квасоля 200 г
  • Томати 2 шт.
  • Солодка червона цибуля 1 шт.
  • Консервований у власному соку тунець 1 банка
  • Огірки 1 шт.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
  • Маслини без кісточок 10 шт.
  • Оливкова олія 3 ст.л.
  • Бальзамічний оцет 1 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сіль, перець за смаком

Опис рецепту

Помийте та висушіть салат, помідори та огірок. Картоплю, зелену квасолю та яйця відваріть та залиште, щоб охололи.

Наріжте або порвіть на шматочки листя салата й покладіть в салатницю. Додайте помідори, огірок й цибулю, що нарізані кружальцями, а картоплю наріжте кубиками.

Додайте квасолю, маслини та тунець.

Для заправки перемішайте оливкове масло, оцет, гірчицю, сіль та перець.

Заправте салат, перемішайте, додайте яйця та подавайте до столу!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-09T17:30:46+02:00 2023-05-22T17:07:21+03:00
img 7369
замовити
онлайн