Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Тоносалата з яйцем

Салат з консервованим тунцем в Греції та на Кіпрі називають тоносалата.
Інгредієнти
- Зелений салат1 пучок
- Картопля1 шт.
- Зелена стручкова квасоля200 г
- Томати2 шт.
- Солодка червона цибуля1 шт.
- Консервований у власному соку тунець1 банка
- Огірки1 шт.
- Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
- Маслини без кісточок10 шт.
- Оливкова олія3 ст.л.
- Бальзамічний оцет1 ст.л.
- Гірчиця1 ст.л.
- Сіль, перецьза смаком
Опис рецепту
Помийте та висушіть салат, помідори та огірок. Картоплю, зелену квасолю та яйця відваріть та залиште, щоб охололи.
Наріжте або порвіть на шматочки листя салата й покладіть в салатницю. Додайте помідори, огірок й цибулю, що нарізані кружальцями, а картоплю наріжте кубиками.
Додайте квасолю, маслини та тунець.
Для заправки перемішайте оливкове масло, оцет, гірчицю, сіль та перець.
Заправте салат, перемішайте, додайте яйця та подавайте до столу!