Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Олів’є з язиком

Олів’є з язиком
Салати

2.97 5

img6549

Інгредієнти

  • Язик яловичий400-500 г
  • Цибуля1 шт.
  • Лавровий лист2 шт.
  • Перець запашний4 горошинки
  • Сільза смаком
  • Картопля4-6 шт.
  • Морква1 шт.
  • Огірок свіжий2 шт.
  • Яйця ЯСЕНСВІТ5 шт.
  • Зелений горошок400 г
  • Зелень кропу3-4 гілочки
  • Сметана200 г

Опис рецепту

Олів'є з яловичим язиком — це гарний варіант знайомого всім салату в новій інтерпретації. Салат з язиком виходить ніжним, дуже поживним. Субпродукт багатий на залізо і має приємну консистенцію.
Приступимо до приготування.

  1. Відваріть яловичий язик з цибулею, лавровим листом, перцем та сіллю. Варити потрібно на малому вогні протягом 2,5-3 годин, щоб язик був м’яким. Для того, щоб язик було легко очистити від шкірки, опустіть його на 3-5 хвилин у миску з холодною водою.
  2. Для салату відваріть овочі, яйця й охолодіть. 
  3. Як тільки язик, овочі та яйця охолонуть, наріжте кубиками. Додайте до салату нарізані огірки, яйця та зелений горошок, перемішайте й заправте сметаною. 
  4. Прикрасьте салат зеленню й подавайте до столу.

Смачного.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-23T16:25:15+02:002022-01-10T09:37:29+02:00
img6549