Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Олів’є з язиком

Один з варіантів такого популярного салату, який господині часто люблять готувати до новорічних свят.
Інгредієнти
- Язик яловичий400-500 г
- Цибуля1 шт.
- Лавровий лист2 шт.
- Перець запашний4 горошинки
- Сільза смаком
- Картопля4-6 шт.
- Морква1 шт.
- Огірок свіжий2 шт.
- Яйця ЯСЕНСВІТ5 шт.
- Зелений горошок400 г
- Зелень кропу3-4 гілочки
- Сметана200 г
Опис рецепту
Відваріть яловичий язик з цибулею, лавровим листом, перцем та сіллю. Варити потрібно на малому вогні протягом 2,5-3 годин, щоб язик був м’яким. Для того, щоб язик було легко очистити від шкірки, опустіть його на 3-5 хвилин у миску з холодною водою.
Для салату відваріть овочі, яйця й охолодіть. Як тільки язик, овочі та яйця охолонуть, наріжте кубиками. Додайте до салату нарізані огірки, яйця та зелений горошок, перемішайте й заправте сметаною. Прикрасьте салат зеленню й подавайте до столу.
empty
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Салат Нісуаз з тунцем
20 хв. Салати

Салат із гарбуза з яйцем
12 хв. Салати