Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Олів’є з язиком

Олів'є з язиком — один з варіантів популярного салату, який господині часто люблять готувати до новорічних свят.
Інгредієнти
- Язик яловичий400-500 г
- Цибуля1 шт.
- Лавровий лист2 шт.
- Перець запашний4 горошинки
- Сільза смаком
- Картопля4-6 шт.
- Морква1 шт.
- Огірок свіжий2 шт.
- Яйця ЯСЕНСВІТ5 шт.
- Зелений горошок400 г
- Зелень кропу3-4 гілочки
- Сметана200 г
Опис рецепту
Олів'є з яловичим язиком — це гарний варіант знайомого всім салату в новій інтерпретації. Салат з язиком виходить ніжним, дуже поживним. Субпродукт багатий на залізо і має приємну консистенцію.
Приступимо до приготування.
- Відваріть яловичий язик з цибулею, лавровим листом, перцем та сіллю. Варити потрібно на малому вогні протягом 2,5-3 годин, щоб язик був м’яким. Для того, щоб язик було легко очистити від шкірки, опустіть його на 3-5 хвилин у миску з холодною водою.
- Для салату відваріть овочі, яйця й охолодіть.
- Як тільки язик, овочі та яйця охолонуть, наріжте кубиками. Додайте до салату нарізані огірки, яйця та зелений горошок, перемішайте й заправте сметаною.
- Прикрасьте салат зеленню й подавайте до столу.
Смачного.