Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Картопляний салат з яйцями
Осінь - чудовий час для смачних і теплих салатів! Це час, коли свіжі овочі поєднуються з пекучими прянощами та ароматними заправками створюючи теплу, осінню нотку.
2407
Інгредієнти
- Варена картопля в мундирах 700 г
- Яйця "Ясенсвіт" 4 шт.
- Суміш салату 1 упаковка
- В'ялена підчеревина 150 г
- Цибуля 1 шт.
- Винний оцет 1 ст. л.
- Діжонська гірчиця ½ ч. л
- Сир з пліснявою 60 г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Опис рецепту
- Варену картоплю в мундирах, нарізати половинками або четвертинками і викласти у глибоку миску. Салат промити, перебрати, обсушити, грубо порвати і відкласти. Сир нарізати шматочками.
- Підчеревину нарізати тонкими шматочками і обсмажувати на сковороді, доки з неї не витопиться трохи жиру. Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на жирі з-під черевини до золотого кольору. Влити на сковороду оцет, додати гірчицю, перемішати і прогрівати на повільному вогні 10 с.
- На картоплю вилити ¾ гарячого соусу з підчеревиною і перемішати. Картоплю посолити і поперчити за смаком. Додати салат і сир і перемішати повторно.
- Яйця закласти у холодну воду, довести до кипіння і варити 5-6 хв. Зварені яйця залити холодною водою, почистити, розрізати кожне навпіл і викласти на салат. Решту соусу сервірувати в окремій посудині.
Смачного та приємного осіннього дня!
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка салатів:
- СВЯТКОВІ САЛАТИ
- САЛАТ З ЯЗИКОМ
- САЛАТ ЦЕЗАР З КРЕВЕТКАМИ
- САЛАТ З ЯЄЦЬ І ЗЕЛЕНОЇ ЦИБУЛІ
- ЯЙЦЯ ПАШОТ ІЗ СПАРЖОЮ Й СОУСОМ ГОЛЛАНДЕЗ
- САЛАТ З КУРКОЮ ТА АНАНАСАМИ
- САЛАТ З АВОКАДО І ТОМАТІВ
2407
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Святкові салати на Новий рік та...
Не задано
Салати