Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Картопляний салат з яйцями

Картопляний салат з яйцями

2.5 5

img 1825

Інгредієнти

  • Варена картопля в мундирах 700 г
  • Яйця "Ясенсвіт" 4 шт.
  • Суміш салату 1 упаковка
  • В'ялена підчеревина 150 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Винний оцет 1 ст. л.
  • Діжонська гірчиця ½ ч. л
  • Сир з пліснявою 60 г
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Опис рецепту

  • Варену картоплю в мундирах, нарізати половинками або четвертинками і викласти у глибоку миску. Салат промити, перебрати, обсушити, грубо порвати і відкласти. Сир нарізати шматочками.
  • Підчеревину нарізати тонкими шматочками і обсмажувати на сковороді, доки з неї не витопиться трохи жиру. Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на жирі з-під черевини до золотого кольору. Влити на сковороду оцет, додати гірчицю, перемішати і прогрівати на повільному вогні 10 с. 
  • На картоплю вилити ¾ гарячого соусу з підчеревиною і перемішати. Картоплю посолити і поперчити за смаком. Додати салат і сир і перемішати повторно. 
  • Яйця закласти у холодну воду, довести до кипіння і варити 5-6 хв. Зварені яйця залити холодною водою, почистити, розрізати кожне навпіл і викласти на салат. Решту соусу сервірувати в окремій посудині. 

Смачного та приємного осіннього дня! 


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2023-10-13T17:56:33+03:00 2024-01-08T12:37:46+02:00
img 1825
замовити
онлайн