Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Молочний суп-пюре

молочний суп-пюре, молочний крем-суп з яйцем
Основні страви

3.4 5

img176

Інгредієнти

  • молоко6 склянок
  • яйця4 шт.
  • картопля великого розміру4 шт.
  • цибуля4 шт.
  • олія15 г
  • вершкове масло1 ст. л.
  • вершкипів склянки
  • сіль, перець, спеціїза смаком

Опис рецепту

image

Супи — помічники нашого травлення і дозволяють за раз з'їсти цілий набір вітамінів і мінералів. У класичного супу є один недолік: він, як правило, готується досить довго.

Один із варіантів «швидкої» першої страви — молочний суп-пюре з яйцем, картоплею і цибулею. Таку смакоту ви встигнете зварити навіть для недільного сніданку. Крім цього, молочний суп дуже корисний і легко засвоюється, завдяки тандему «яйця-молоко».

А ось і сам рецепт.

1. Підготуйте картоплю. Очистіть, наріжте дрібними кубиками (не більш 1 сантиметра) і варіть після закипання 15-20 хвилин до стану «аль денте».

картопля для молочного супу

2. Доки картопля вариться, обсмажте дрібно нарізану цибулю. Для легкої карамелізації можна додати чайну ложку цукру без гірки та чайну ложку вершкового масла.

смажена цибуля для молочного супу

3. Приготуйте яйця. Для початку дістаньте їх із холодильника і залиште при кімнатній температурі на 5-10. Збийте яйця до однорідної консистенції. Якщо часу обмаль, візьміть ТМ ЯСЕНСВІТ "Яйце Рідке". Чотири яйця дорівнює 200 грамам готової суміші.

яйця Ясенсвіт для супу

4. Підігрійте молоко до температури 45-50 градусів. У гаряче молоко додайте тонкою цівкою збиті яйця, активно помішуючи.

молочний суп з яйцями

5. Доведіть суміш до кипіння на маленькому вогні, покладіть смажену цибулю, варену картоплю, перець, сіль й інші спеції за вашим смаком, потім додайте вершкове масло.

як варити молочний суп

6. Варіть 10-12 хвилин.

7. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути та збийте суп блендером до однорідної консистенції.

суп-пюре з яйцями

8. Перед подачею додайте вершки.

молочний суп-пюре з яйцем

Лайфхак: щоб суп набув апетитного жовтого відтінку, додайте перед збиванням пів дрібки куркуми, а любителі макаронів можуть замінити картоплю на улюблену вермішель твердих сортів або заміксувати її з картоплею.

Готовий суп можна прикрасити зеленню, посипати сухариками або подати до столу  разом з грінками.

2021-03-30T12:39:54+03:002021-04-05T11:39:38+03:00
img176

empty