Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Молочний суп-пюре

молочний суп-пюре, молочний крем-суп з яйцем

2.79 5

img 10486

Інгредієнти

  • молоко 6 склянок
  • яйця 4 шт.
  • картопля великого розміру 4 шт.
  • цибуля 4 шт.
  • олія 15 г
  • вершкове масло 1 ст. л.
  • вершки пів склянки
  • сіль, перець, спеції за смаком

Опис рецепту

Супи — помічники нашого травлення і дозволяють за раз з'їсти цілий набір вітамінів і мінералів. У класичного супу є один недолік: він, як правило, готується досить довго.

Один із варіантів «швидкої» першої страви — молочний суп-пюре з яйцем, картоплею і цибулею. Таку смакоту ви встигнете зварити навіть для недільного сніданку. Крім цього, молочний суп дуже корисний і легко засвоюється, завдяки тандему «яйця-молоко».

А ось і сам рецепт.

1. Підготуйте картоплю. Очистіть, наріжте дрібними кубиками (не більш 1 сантиметра) і варіть після закипання 15-20 хвилин до стану «аль денте».

як приготувати молочний суп-пюре

2. Доки картопля вариться, обсмажте дрібно нарізану цибулю. Для легкої карамелізації можна додати чайну ложку цукру без гірки та чайну ложку вершкового масла.

цибуля для молочного супу

3. Приготуйте яйця. Для початку дістаньте їх із холодильника і залиште при кімнатній температурі на 5-10. Збийте яйця до однорідної консистенції. Якщо часу обмаль, візьміть ТМ ЯСЕНСВІТ "Яйце Рідке". Чотири яйця дорівнює 200 грамам готової суміші.

яйця для молочного супу

4. Підігрійте молоко до температури 45-50 градусів. У гаряче молоко додайте тонкою цівкою збиті яйця, активно помішуючи.

яйця ЯСЕНСВІТ для супу-пюре

5. Доведіть суміш до кипіння на маленькому вогні, покладіть смажену цибулю, варену картоплю, перець, сіль й інші спеції за вашим смаком, потім додайте вершкове масло.

молочний суп з яйцями

6. Варіть 10-12 хвилин.

7. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути та збийте суп блендером до однорідної консистенції.

суп-пюре с яйцем, молоком, картоплею

8. Перед подачею додайте вершки.

молочний крем-суп

Лайфхак: щоб суп набув апетитного жовтого відтінку, додайте перед збиванням пів дрібки куркуми, а любителі макаронів можуть замінити картоплю на улюблену вермішель твердих сортів або заміксувати її з картоплею.

Готовий суп можна прикрасити зеленню, посипати сухариками або подати до столу  разом з грінками.


Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка супів:


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2021-03-30T12:39:54+03:00 2024-09-13T10:06:37+03:00
img 10486