Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Суп з курячими фрикадельками та яйцем

Суп з фрикадельками рецепт

3.02 5

img7706

Інгредієнти

  • Куряче філе300 г
  • Картопля4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля2 шт.
  • Яйця 5 шт. (1 яйце для фаршу та 4 для супу)
  • Макарони150 г
  • Вода2,5 л
  • Сільна ваш смак
  • Лавровий лист1-2 шт.
  • Зеленьна ваш смак

Опис рецепту

Суп з фрикадельками та яйцем — легка домашня страва, яка поєднує в собі насичений смак та аромат. Для приготування необхідно небагато інгредієнтів, а процес займає мало часу. Родзинкою цього супу є додавання яйця. Можна порційно класти по половинці яйця в кожну тарілку, нарізати кубиками або вливати сире яйце в каструлю на фінальному етапі готування. Використовуйте макаронні вироби, крупи (гречка, рис або інша крупа) щоб отримати більш ситний та поживний суп.

З нашими рекомендаціями ви легко приготуєте неймовірно смачний суп, яким порадуєте рідних і близьких.

Як приготувати фрикадельки для супу

як зробити фрикадельки в суп

Для прискорення процесу приготування можна заздалегідь підготувати фрикадельки і заморозити їх в морозилці. Використовувати вже готовий курячий фарш або самостійно перекручувати філе — залежить від вашого вільного часу, бажання та можливостей.

У нашому рецепті ми поділимося тим, як зробити ідеальні фрикадельки для супу.

  1. Беремо свіже куряче філе, відрізаємо хрящі, забираємо зайвий жир.
  2. Ріжемо філе на середні шматочки та перекручуємо в м'ясорубці.
  3. Попередньо очищену і порізану цибулю також перекручуємо в м'ясорубці.
  4. Додаємо у фарш сіль та перець за смаком, вбиваємо одне яйце і ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції.
  5. Скручуємо фрикадельки в кульки за розміром як перепелине яйце.

Покроковий рецепт супу з фрикадельками та яйцем

  • Наливаємо воду в каструлю та ставимо на середній вогонь.
  • Очищаємо картоплю та нарізаємо дрібними кубиками.

картопля в суп з фрикадельками

  • Висипаємо в каструлю картоплю і трохи підсолюємо воду.
  • Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо.

овочі для супу з фрикадельками

  • Очищену моркву натираємо на дрібній терці (нарізаємо дрібними кубиками або соломкою на власний розсуд).
  • Ставимо пательню на плиту, додаємо олію і смажимо цибулю і моркву приблизно 5-7 хвилин. Висипаємо овочеву суміш в каструлю.

смаження овочів в суп із фрикадельками

  • Перевіряємо готовність картоплі та додаємо макарони та заздалегідь підготовлені фрикадельки.
  • Варимо суп з фрикадельками та макаронами 10-15 хвилин. Додаємо при необхідності сіль, спеції, лавровий лист за смаком.
  • Окремо відварюємо яйця в круту. Остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і ріжемо навпіл.
  • Розливаємо суп із фрикадельками по тарілках і кладемо по половинці звареного яйця у кожну порцію.

суп з фрикадельками

  • На свій смак додаємо зелень, наприклад подрібнений кріп і петрушку і подаємо зі сметаною.

Смачного. Насолоджуйтесь чудовим смаком і ароматом приготованої страви.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-03-02T15:11:31+02:002022-10-17T19:47:30+03:00
img7706