Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Суп з фрикадельками і яйцем

Пропонуємо вам легкий і ситний суп, швидкий і простий у приготуванні. Варимо бульйон з фрикадельками, додаємо макарони, а в кінці — варене яйце — і обід готовий!
Інгредієнти
- Куряче філе300 г
- Яйця6 шт (по 1 на кожну порцію)
- Вода2,5 л
- Макарони150 г
- Сільза смаком
- Перець меленийза смаком
- Зеленьза смаком
Опис рецепту
Для початку формуємо фрикадельки. Вимите куряче філе потрібно порізати на шматочки і перемолоти в м'ясорубці або блендері (або можна використовувати готовий курячий фарш). З приготованого фаршу зробіть кульки приблизно 2 см в діаметрі.
Киньте фрикадельки в киплячу воду і варіть близько 15 хвилин. Посоліть і поперчіть. Потім — додайте макарони або вермішель, варіть до готовності.
Паралельно зваріть яйця, з розрахунку — одне на порцію. Варіть 6-7 хвилин.
Розлийте порції супу в тарілки. У кожну з них покладіть розрізане навпіл або дрібно нарізане зварене яйце (так смак яйця буде рівномірно розподілений в супі). За бажанням можна додати свіжу, дрібно порізану зелень.