Укр
Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Суп з фрикадельками і яйцем

Суп з фрикадельками і яйцем

0 5

img243

Інгредієнти

  • Куряче філе300 г
  • Яйця6 шт (по 1 на кожну порцію)
  • Вода2,5 л
  • Макарони150 г
  • Сільза смаком
  • Перець меленийза смаком
  • Зеленьза смаком

Опис рецепту

image

Для початку формуємо фрикадельки. Вимите куряче філе потрібно порізати на шматочки і перемолоти в м'ясорубці або блендері (або можна використовувати готовий курячий фарш). З приготованого фаршу зробіть кульки приблизно 2 см в діаметрі.

Киньте фрикадельки в киплячу воду і варіть близько 15 хвилин. Посоліть і поперчіть. Потім — додайте макарони або вермішель, варіть до готовності.

Паралельно зваріть яйця, з розрахунку — одне на порцію. Варіть 6-7 хвилин.

Розлийте порції супу в тарілки. У кожну з них покладіть розрізане навпіл або дрібно нарізане зварене яйце (так смак яйця буде рівномірно розподілений в супі). За бажанням можна додати свіжу, дрібно порізану зелень.

2020-03-02T15:11:31+02:002020-03-02T16:30:22+02:00
img243

empty