Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Курячий бульйон з яйцем

Курячий бульйон з яйцем

2.69 5

img 27353

Інгредієнти

  • Куряче філе 200 г
  • Яйця 6 шт
  • Картопля 2 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Вода 2 л
  • Рослинна олія 20 гр
  • Сіль за смаком
  • Сухі спеції за смаком

Опис рецепту

Куряче філе залийте водою і доведіть до кипіння. При закипанні знімайте піну, яка буде утворюватися. Варіть курку протягом 30 хвилин. Потім дістаньте її з бульйону і наріжте шматочками.

Бульйон процідіть і поверніть у нього куряче м'ясо. Поставте назад на вогонь і доведіть до кипіння.

Картоплю очистіть від шкірки і поріжте шматочками. Додайте її в киплячий бульйон. Варіть 10 хвилин.

Цибулю і моркву очистіть, дрібно поріжте і обсмажте 3-4 хвилини з додаванням невеликої кількості рослинної олії. Потім додайте їх до супу.

За смаком додайте трохи солі і спеції. Готовий суп зніміть з вогню і накрийте кришкою. Перед подачею на стіл дайте йому трохи постояти.

Яйця відварити окремо протягом 5-7 хвилин і додати, безпосередньо, в тарілку, просто розрізавши навпіл.

Також можна посипати готовий суп свіжою зеленню.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-03-02T14:58:14+02:00 2021-04-19T15:43:39+03:00
img 27353