Курячий бульйон з яйцем

Інгредієнти
- Куряче філе200 г
- Яйця6 шт
- Картопля2 шт
- Цибуля1 шт
- Морква1 шт
- Вода2 л
- Рослинна олія20 гр
- Сільза смаком
- Сухі спеціїза смаком
Опис рецепту
Куряче філе залийте водою і доведіть до кипіння. При закипанні знімайте піну, яка буде утворюватися. Варіть курку протягом 30 хвилин. Потім дістаньте її з бульйону і наріжте шматочками.
Бульйон процідіть і поверніть у нього куряче м'ясо. Поставте назад на вогонь і доведіть до кипіння.
Картоплю очистіть від шкірки і поріжте шматочками. Додайте її в киплячий бульйон. Варіть 10 хвилин.
Цибулю і моркву очистіть, дрібно поріжте і обсмажте 3-4 хвилини з додаванням невеликої кількості рослинної олії. Потім додайте їх до супу.
За смаком додайте трохи солі і спеції. Готовий суп зніміть з вогню і накрийте кришкою. Перед подачею на стіл дайте йому трохи постояти.
Яйця відварити окремо протягом 5-7 хвилин і додати, безпосередньо, в тарілку, просто розрізавши навпіл.
Також можна посипати готовий суп свіжою зеленню.