Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Курячий бульйон з яйцем

Курячий бульйон з яйцем

2.8 5

img1574

Інгредієнти

  • Куряче філе200 г
  • Яйця6 шт
  • Картопля2 шт
  • Цибуля1 шт
  • Морква1 шт
  • Вода2 л
  • Рослинна олія20 гр
  • Сільза смаком
  • Сухі спеціїза смаком

Опис рецепту

image

Куряче філе залийте водою і доведіть до кипіння. При закипанні знімайте піну, яка буде утворюватися. Варіть курку протягом 30 хвилин. Потім дістаньте її з бульйону і наріжте шматочками.

Бульйон процідіть і поверніть у нього куряче м'ясо. Поставте назад на вогонь і доведіть до кипіння.

Картоплю очистіть від шкірки і поріжте шматочками. Додайте її в киплячий бульйон. Варіть 10 хвилин.

Цибулю і моркву очистіть, дрібно поріжте і обсмажте 3-4 хвилини з додаванням невеликої кількості рослинної олії. Потім додайте їх до супу.

За смаком додайте трохи солі і спеції. Готовий суп зніміть з вогню і накрийте кришкою. Перед подачею на стіл дайте йому трохи постояти.

Яйця відварити окремо протягом 5-7 хвилин і додати, безпосередньо, в тарілку, просто розрізавши навпіл.

Також можна посипати готовий суп свіжою зеленню.

2020-03-02T14:58:14+02:002020-04-09T12:32:11+03:00
img1574

empty