Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рамен з яйцем і креветками

Рамен з яйцем і креветками

4 5

img946

Інгредієнти

  • Локшина рамен800 г
  • Курка1
  • Яйця6 (по одному на кожну порцію)
  • Цибуля1 шт
  • Морква1 шт
  • Цибуля-порей1 стебло
  • Дайкон (чорна редька)300 г
  • Комбу (сушена морська капуста)10 см
  • Імбир15 г
  • Креветки12-18 шт
  • Зелена цибуляза смаком
  • Сільза смаком

Опис рецепту

image

Вимийте і очистіть моркву, дайкон, імбир і цибулю-порей. Поріжте їх великими шматками. Очистіть цибулину і розріжте навпіл.

Цилу курку покладіть у велику каструлю і залийте водою так, щоб вона повністю покрила птицю. Доведіть до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь і додайте в бульйон всі підготовлені овочі і комбу. Готуйте на повільному вогні 1 годину 30 хв.

Креветки очистіть. Голови промийте і додайте в бульйон, хвостики перекладіть у чистий посуд, посоліть і поставте в холодильник. Бульйон з головами креветок готуйте 30 хв. Овочі та курку з бульйону вийміть, бульйон процідіть.

Перед подачею на стіл бульйон доведіть до кипіння і варіть у ньому креветки близько 1 хв.

Відваріть рамен до напівготовності в підсоленій воді.

Локшину, креветки і розрізані навпіл варені яйця розкладіть по порційних тарілках. Додайте гарячий бульйон і трохи нашаткованої зеленої цибулі. І ваш рамен готовий!

2020-03-02T14:43:50+02:002020-04-15T15:31:55+03:00
img946

empty