Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Французькі крепи

У Франції млинці називають «крепами», їх можуть готувати як основну страву з різними додатками.
Інгредієнти
- Вершкове масло120 г
- Пшеничне борошно250 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ4 шт.
- Цукор4 ст.л.
- Молоко500 мл
- Апельсиновий лікер або ром2 ст.л.
- Сільдрібка
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Збийте 2 яйця та 2 яєчні жовтки та додайте до них борошно. Підігрійте молоко та повільно вливайте до суміші, помішуючи. Вершкове масло поріжте на кубики та розтопіть на маленькому вогні, потім також додайте в тісто. Добре перемішайте та додайте лікер або ром за вашим смаком.
Випікайте на пательні як звичайні млинці. Слідкуйте, щоб тісто рівномірно покривало пательню та млинці однаково просмажувалися з обох боків.
Подаються крепи з різноманітними начинками. Це можуть бути фрукти або джеми. Яблука або банани можна порізати на невеликі шматочки та завернути млинці конвертиками.
empty
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Яєчна локшина
Не задано Основні страви

Паляниця
Не задано Основні страви

Гречаники
Не задано Основні страви