Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Чуньцзюань - весняні рулети або смажені трубочки з начинкою

Чуньцзюань - весняні рулети або смажені трубочки з начинкою
Основні страви

3.72 5

img1341

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне 1 скл.
  • Яйця2 шт.
  • Свиняча вирізка200 г
  • Морква1 середня
  • Гриби деревні50 г
  • Соєві паростки50 г
  • Молоко2 скл.
  • Соєвий соус1 ст. л.
  • Рисове вино1 ст. л.
  • Кунжутна олія1 ст. л.
  • Рослинна олія1 ст. л.
  • Цукор1 ст. л.
  • Сіль1 ст. л.

Опис рецепту

image

Весняні рулети, які в Китаї називають Чуньцзюань готувалися, щоб привітати весну. Існує велика різноманітність рулетів, вони відрізняються не тільки начинкою, соусом, формою і розміром. Весняні рулети популярні в усьому світі, вони подаються і як закуска, і як основна страва.

Миємо м'ясну вирізку і нарізаємо її тонкою соломкою, складаємо в миску, додаємо рисове вино, соєвий соус, крохмаль і рослинну олію. Все добре перемішуємо, накриваємо кришкою і поміщаємо на пів години в прохолодне місце.

Готуємо інші інгредієнти: деревні гриби замочіть на 20 хвилин, після чого промийте і наріжте тонкою соломкою, далі наріжте тонкою соломкою морквину.

У сковороду з розігрітою олією викладаємо свинину і обсмажуємо, додаємо моркву і продовжуємо обсмажувати, гриби і по чайній ложці цукру, солі і кунжутної олії. Все перемішуємо і продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи. Додаємо паростки сої, обсмажуємо ще пару хвилин, перекладаємо і залишаємо остигати.

Починаємо готувати млинці для трубочок.

Беремо одне яйце і відокремлюємо жовток від білка, змішуємо виділений жовток з молоком, борошном, двома чайними ложками цукру і солі. Добре вимішуємо і на розпеченій сковороді, добре змащеної олією смажимо тонкі млинці. Знімайте млинці швидко, поки вони не підрум’янились.

Підготуйте суміш: 2 чайних ложки борошна на 1 столову ложку води. Викладайте начинку невеликими порціями на млинець, завертайте його і край змочуйте сумішшю води і борошна. У глибоку сковороду (китайці використовують вог) наливаємо стільки олії, щоб наші рулетики вільно плавали. У добре розігріту олію викладаємо рулети і смажимо поки не стануть золотистими.

Викладаємо рулетики на паперові рушники, згорнуті в кілька шарів, щоб стік зайвий жир і поспішайте подавати, поки рулетики гарячі.

2021-02-08T21:46:15+02:002021-05-27T15:17:33+03:00
img1341

empty