Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Піца з кабачка на сковороді

Піца із кабачків
Основні страви

3.25 5

img627

Інгредієнти

  • Кабачки250 г
  • Яйця1 шт.
  • Борошно пшеничне3 ст. л.
  • Помідор1 шт.
  • Твердий сир50 г
  • Зеленьна ваш смак
  • Оліядля смаження
  • Сіль, перецьна ваш смак

Опис рецепту

image

Піца з основою із кабачка — гарна низькокалорійна альтернатива звичайній піці, яку, до того ж, можна швидко приготувати на сковороді. 

  • Помийте кабачок та натріть його на середню тертку та відіжміт зайву рідину. Якщо у кабачкові багато насіння, очистіть його від серцевини.
  • Додайте до натертого овоча яйце, борошно, трохи нарізаної зелені та спеції.

як приготувати основу для піци з кабачка

  • Візьміть пательню середнього діаметру, додайте олію для смаження, викладіть тісто і розрівняйте лопаткою по сковороді.
  • Смажте овочевий млинець до румʼяності з обох сторін на середньому вогні.

основа для кабачкової піци

  • Зменшіть вогонь. Додайте на основу для піци тонко порізаний томат та тертий сир. Найкраще підійде моцарела.
  • Накрийте піцу кришкою та смажте на маленькому вогні 10 хвилин.
  • Готову піцу викладіть на дошку для піци та поріжте на шматочки. Зверху можна додати сезонну зелень.

піца з кабачка на сковороді

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-08-22T16:21:04+03:002022-08-26T18:20:06+03:00
img627