Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Піца з кабачка на сковороді

Приготуйтеи вдома апетитну піцу з основою з кабачка прямо на сковороді.
Інгредієнти
- Кабачки250 г
- Яйця1 шт.
- Борошно пшеничне3 ст. л.
- Помідор1 шт.
- Твердий сир50 г
- Зеленьна ваш смак
- Оліядля смаження
- Сіль, перецьна ваш смак
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Піца з основою із кабачка — гарна низькокалорійна альтернатива звичайній піці, яку, до того ж, можна швидко приготувати на сковороді.
- Помийте кабачок та натріть його на середню тертку та відіжміт зайву рідину. Якщо у кабачкові багато насіння, очистіть його від серцевини.
- Додайте до натертого овоча яйце, борошно, трохи нарізаної зелені та спеції.
- Візьміть пательню середнього діаметру, додайте олію для смаження, викладіть тісто і розрівняйте лопаткою по сковороді.
- Смажте овочевий млинець до румʼяності з обох сторін на середньому вогні.
- Зменшіть вогонь. Додайте на основу для піци тонко порізаний томат та тертий сир. Найкраще підійде моцарела.
- Накрийте піцу кришкою та смажте на маленькому вогні 10 хвилин.
- Готову піцу викладіть на дошку для піци та поріжте на шматочки. Зверху можна додати сезонну зелень.
Смачного!