Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Курячі кнелі
Кнелі – вироби з рубленого м'яса в формі кульок, яйцевидної або довгастої форми, родом з французької кухні.
12354
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Філе куряче 250 г
- Вершки 1/2 ст.
- Манна крупа / булка замочена в молоці 100 г
- Сіль за смаком
Опис рецепту
- Промийте та висушіть філе за допомогою паперового рушника, наріжте його на шматочки. Куряче філе добре просоліть. Далі його потрібно подрібнити. Можете використовувати як блендер, так і м’ясорубку.
- В отриманий ніжний фарш додайте інші інгредієнти: яйця, вершки та булку, замочену у молоці (або кілька ложок манної крупи). Всі інгредієнти ви маєте ретельно перемішати, якщо раніше використовували блендер – він ваш найкращій помічник і тут.
- Прогрійте духовку. Покладіть пергамент або силіконовий килимок на деко.
- За допомогою двох ложок сформуйте курячі кнелі й розмістить їх акуратно на деко. Корисний лайфхак: щоб до ложки не прилипав фарш, опускайте її у воду або молоко.
- Випікайте курячі кнелі 15-20 хвилин за температури 180 градусів.
- Подавайте з гарніром із запечених або відварених овочів.
12354