Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Курячі кнелі

Курячі кнелі

3.11 5

img5531

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Філе куряче250 г
  • Вершки1/2 ст.
  • Манна крупа / булка замочена в молоці100 г
  • Сільза смаком

Опис рецепту

  1. Промийте та висушіть філе за допомогою паперового рушника, наріжте його на шматочки. Куряче філе добре просоліть. Далі його потрібно подрібнити. Можете використовувати як блендер, так і м’ясорубку.
  2. В отриманий ніжний фарш додайте інші інгредієнти: яйця, вершки та булку, замочену у молоці (або кілька ложок манної крупи). Всі інгредієнти ви маєте ретельно перемішати, якщо раніше використовували блендер – він ваш найкращій помічник і тут.
  3. Прогрійте духовку. Покладіть пергамент або силіконовий килимок на деко.
  4. За допомогою двох ложок сформуйте курячі кнелі й розмістить їх акуратно на деко. Корисний лайфхак: щоб до ложки не прилипав фарш, опускайте її у воду або молоко.
  5. Випікайте курячі кнелі 15-20 хвилин за температури 180 градусів.
  6. Подавайте з гарніром із запечених або відварених овочів.
Смачного!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-10-02T18:54:41+03:002021-11-17T17:43:56+02:00
img5531