Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Курячі кнелі

Курячі кнелі

5 5

img218

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Філе куряче250 г
  • Вершки1/2 ст.
  • Манна крупа / булка замочена в молоці100 г
  • Сільза смаком

Опис рецепту

image
  1. Промийте та висушіть філе за допомогою паперового рушника, наріжте його на шматочки. Куряче філе добре просоліть. Далі його потрібно подрібнити. Можете використовувати як блендер, так і м’ясорубку.
  2. В отриманий ніжний фарш додайте інші інгредієнти: яйця, вершки та булку, замочену у молоці (або кілька ложок манної крупи). Всі інгредієнти ви маєте ретельно перемішати, якщо раніше використовували блендер – він ваш найкращій помічник і тут.
  3. Прогрійте духовку. Покладіть пергамент або силіконовий килимок на деко.
  4. За допомогою двох ложок сформуйте курячі кнелі й розмістить їх акуратно на деко. Корисний лайфхак: щоб до ложки не прилипав фарш, опускайте її у воду або молоко.
  5. Випікайте курячі кнелі 15-20 хвилин за температури 180 градусів.
  6. Подавайте з гарніром із запечених або відварених овочів.
Смачного!
2020-10-02T18:54:41+03:002020-10-03T12:00:43+03:00
img218

empty