Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Запіканка із зелені з сиром та вівсяними пластівцями

Запіканка із зелені з сиром та вівсяними пластівцями

2.5 5

img222

Інгредієнти

  • зелень (шпинат, зелена цибуля, базилік, петрушка, кріп)500 г
  • рікотта або сир знежирений150 г
  • вівсяні пластівці3 ст.л.
  • білок яєчний «ЯСЕНСВІТ» (еквівалент білку з 3 яєць)100 г
  • йогурт знежирений250 г
  • соус песто з базиліку40 г
  • олія оливкова «екстра вірджин» 1 ст.л.
  • мускатний горіх1 щіпка
  • чорний перець свіжемолотий за смаком
  • сільза бажанням

Опис рецепту

image
  1. Приготуйте зелень, вимойте її. Трохи відкладіть, щоб прикрасити. Відділіть цибулю. Дрібно наріжте ту зелень, що лишилася та змішайте з рікоттою (або сиром) та вівсянкою.
  2. Дрібно наріжте зелену цибулю і пасируйте її в оливковій олії близько 3 хв. Додайте мускатний горіх і змішайте цибулю з рікоттою та зеленню. 
  3. Білки беріть рідкі "ЯСЕНСВІТ", це збереже Ваш час та зменшить ризик попадання крапельок жовтка, що погіршує збивання. Збийте їх в пишну піну. Не поспішаючи, в три прийоми введіть збиті білки в отриману масу, перемішуючи лопаткою знизу-вгору. Поперчіть і посоліть за бажанням. 
  4. Застеліть форму для випічки пергаментом, викладіть масу і розрівняйте. Запікайте 30 хвилин у духовці, розігрітій до 170 градусів. 
  5. Змішайте йогурт з песто. 
  6. Подавайте запіканку теплою з йогуртом і песто.

Важливо: при діабеті потрібно точно знати, які продукти можна їсти, а які – ні. Режим харчування особливий: від 4х до 6ти разів на день невеликими порціями (розміром з кулак). Такий режим дозволить уникнути гострого відчуття голоду й різкого підвищення цукру в крові після їжі. Вибудовування раціону обов'язково починаеться з консультації з лікарем.

2020-11-13T17:47:57+02:002020-11-14T11:11:14+02:00
img222

empty