Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Картопляні оладки

Ніжні картопляні оладки з йогуртовим соусом та червоною рибою
Інгредієнти
- Картопля 500 г
- Молоко 100 мл
- Яйце "Ясенсвіт" 2 шт.
- Борошно 3 ст. л.
- Картопляний крохмаль 1 ч. л.
- Йогурт 100 мл
- Часник 2 зубчика
- Лимонна цедра 0,5 ч. л.
- Орегано 1 ч. л.
- Кріп 1 гілочка
- Рослинна олія для смаження
- Сіль, чорний перець за смаком
- Слабосолоний лосось для подачі
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Смачні й ніжні оладки з картоплі — зовсім не схожі на деруни з картоплі, але настільки апетитні, що ви захочете готувати їх знову і знову. Усього 30 хвилин — і страва готова!
Як приготувати картопляні оладки?
- Картоплю очистіть, натріть на дрібній тертці або пропустіть через мʼясорубку. Посоліть, залиште на 10-15 хв. Масу добре відіжміть.
- Закипʼятіть молоко, влийте до картоплі..
- Додайте яйця, сіль, перець, крохмаль, просійте борошно.
- Ретельно перемішайте. Вологими руками сформуйте оладки або викладайте столовою ложкою
- Обсмажте на олії із двох боків до золотистої скоринки.
Приготування соусу для картопляних оладок
- Зʼєднайте йогурт, часник, лимонну цедру, кріп, оре-гано, перець.
- Збийте блендером.
- Подавайте оладки із соусом, рибою та зеленню.
Подобається цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка:
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн