Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Крем-суп з гарбуза

Ідеальний збалансований вибір для здорового харчування
Інгредієнти
- Гарбуз 350 г
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник (зубчики) 2 шт.
- Овочевий бульйон 1 л
- Оливкова олія 2 ст.л.
- Сіль, перець за смаком
Опис рецепту
Рецепт крем-супу з гарбуза
Підготовка овочів:- Гарбуз почистити, видалити насіння і нарізати кубиками.
- Картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками або скибочками.
- Цибулю і часник почистити і дрібно нарізати.
Пасерування:
- На середньому вогні в каструлі з товстим дном розігріти оливкову олію, додати цибулю і часник і обсмажити до золотистої скоринки.
- До цибулі з часником додати гарбуз, картоплю і моркву. Обсмажувати все разом 5 хвилин.
- Смажені овочі перекласти в кастрюлю, залити овочевим бульйоном так, щоб він повністю покривав овочі.
- Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою до м'якості овочів, приблизно 20-25 хвилин.
- Вимкнути вогонь і за допомогою занурювального блендера або в стаціонарному блендері збити суп до стану гладкого пюре.
- Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. При необхідності додати ще бульйону для бажаної консистенції.
- Розлити готовий суп по тарілках.
- Подавати з грінками або сухариками.
Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню:
- ІСПАНСЬКИЙ ТРАДИЦІЙНИЙ СУП - ГАСПАЧО
- ПАЛЯНИЦЯ НА ВОДІ
- ПІСНА ЛАЗАНЬЯ З ОВОЧАМИ
- ГОЛУБЦІ З ГРИБАМИ
- КЛАСИЧНИЙ РАТАТУЙ
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн