Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Борошно 400 г
  • Вода 250 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 1 ч. л.
  • Оцет для гашення соди
  • Рослинна олія 1 ст. л.

Опис рецепту

За останні кілька тижнів паляниця з традиційної страви української кухні перетворилась у справжню кулінарну зброю. Крім цього, це гарний рецепт на випадок, коли у вас залишилось обмаль продуктів.

Давайте разом попроково приготуємо традиційну українську паляницю.

  1. Просійте борошно. 
  2. Додайте до борошна сіль, погашену соду та добре перемішайте.
  3. Сформуйте з сухих інгредієнтів гірку з ямкою посередині.
  4. Почніть додавати до ямки воду, обережно вимішуючи тісто. З'єднуйте сухі складники з рідиною поступово, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Зробіть з тіста плоский, круглий корж.
  6. Підготуйте деко, застеліть його змащеним олією пергаментним папером, покладіть корж і відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 200 С.

Можна також спекти паляницю на сковороді під кришкою, додавши трошки олії.

Смачного. Все буде Україна!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-03-18T20:01:45+02:00 2022-09-22T14:30:48+03:00
img 24789
замовити
онлайн