Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Борошно 400 г
  • Вода 250 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 1 ч. л.
  • Оцет для гашення соди
  • Рослинна олія 1 ст. л.

Опис рецепту

Традиційна українська паляниця

За останні кілька тижнів паляниця з традиційної страви української кухні перетворилась у справжню кулінарну зброю. Крім цього, це гарний рецепт на випадок, коли у вас залишилось обмаль продуктів.

Давайте разом попроково приготуємо традиційну українську паляницю.

  1. Просійте борошно. 
  2. Додайте до борошна сіль, погашену соду та добре перемішайте.
  3. Сформуйте з сухих інгредієнтів гірку з ямкою посередині.
  4. Почніть додавати до ямки воду, обережно вимішуючи тісто. З'єднуйте сухі складники з рідиною поступово, щоб уникнути утворення грудочок.
  5. Зробіть з тіста плоский, круглий корж.
  6. Підготуйте деко, застеліть його змащеним олією пергаментним папером, покладіть корж і відправте у духовку на 40 хвилин при температурі 200 С.

Можна також спекти паляницю на сковороді під кришкою, додавши трошки олії.

Смачного. Все буде Україна!


Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для приготування хліба: 

види тіста    ВИДИ ТІСТА

традиційна українська випічка    ТРАДИЦІЙНА УКРАЇНСЬКА ВИПІЧКА


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-03-18T20:01:45+02:00 2024-05-22T09:52:30+03:00
img 26085
замовити
онлайн