Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Яблука 4 шт.
  • Листкове тісто 500 г
  • Цукор 100 г
  • Мед 1 ст.л.
  • Ванільний цукор 1 уп.
  • Родзинки 100 г
  • Горіхи 50 г
  • М'ята для прикраси
  • Олія для змащування форми

Опис рецепту

Рецепт приготування класичного штруделя

Приготування штруделя з яблоками:

  • Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими дольками або кубиками.
  • Родзинки попередньо замочити у теплій воді.
  • Горіхи подрібнити. 
Формування штруделя:
  • Форму для випікання змастити рослинною олією або застелити пергаментом. 
  • Викласти яблука на тісто, рівномірно розподіляючи по всій поверхності тіста.
  • Зверху на яблука рівномірно викласти горіхи, родзинки, посипати цукром та полити медом. 
  • Загорнути штрудель в рулет. 

Випікання:
  • Розігріти духовку до 180°С.
  • Поставити форму з штруделем у духовку та запікати близько 20 - 25 хвилин, поки поверхня не стане золотистою.
Подача:
  • Готовий штрудель вийняти з духовки і дати охолонути.
  • Прикрасити штрудель цукровою пудрою та м’ятою.
Штрудель - це простий і смачний десерт. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто шукає легкі та швидкі вегетаріанські варіанти випічки.


Штрудель может быть с разными начинками: вишня, яблоки, ягоды, орехи, мед, сыр, мак, шоколад, груши, сливы и даже с овощами. Каждая начинка придает этому десерту свой уникальный вкус.


Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню: 


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-03-21T17:07:39+02:00 2024-06-18T09:52:19+03:00
img 727