Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
727
Інгредієнти
- Яблука 4 шт.
- Листкове тісто 500 г
- Цукор 100 г
- Мед 1 ст.л.
- Ванільний цукор 1 уп.
- Родзинки 100 г
- Горіхи 50 г
- М'ята для прикраси
- Олія для змащування форми
Опис рецепту
Рецепт приготування класичного штруделя
Приготування штруделя з яблоками:
- Яблука помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими дольками або кубиками.
- Родзинки попередньо замочити у теплій воді.
- Горіхи подрібнити.
- Форму для випікання змастити рослинною олією або застелити пергаментом.
- Викласти яблука на тісто, рівномірно розподіляючи по всій поверхності тіста.
- Зверху на яблука рівномірно викласти горіхи, родзинки, посипати цукром та полити медом.
- Загорнути штрудель в рулет.
- Розігріти духовку до 180°С.
- Поставити форму з штруделем у духовку та запікати близько 20 - 25 хвилин, поки поверхня не стане золотистою.
- Готовий штрудель вийняти з духовки і дати охолонути.
- Прикрасити штрудель цукровою пудрою та м’ятою.
Штрудель может быть с разными начинками: вишня, яблоки, ягоды, орехи, мед, сыр, мак, шоколад, груши, сливы и даже с овощами. Каждая начинка придает этому десерту свой уникальный вкус.
Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню:
727