Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Пісна лазанья з овочами

Рецепт вегетаріанської лазаньї

3.25 5

img 214

Інгредієнти

  • Шпинат 200 г
  • Гриби 300 г
  • Цукіні 2 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Томатний соус 700 г
  • Листи лазаньї 1 уп.
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія для смаження

Опис рецепту


Рецепт овочевої лазаньї для пісного меню 

Підготовка овочів:

  • Цукіні та баклажан нарізати тонкими скибочками. Гриби нарізати пластинками.
  • На сковороді з оливковою олією обсмажити гриби до золотистої скоринки. Потім на тій же сковороді обсмажити цукіні та баклажани до стану аль денте. 
  • Шпинат бланшувати у киплячій воді протягом 1-2 хвилин, потім віджати воду.

Викласти лазанью шарами: 

  • Листи лазаньї перед використанням потрібно відварювати до стану аль денте.
  • На дно форми для запікання вилити трохи томатного соусу.
  • Викласти перший лист для лазаньї. На лист розкласти обсмажені гриби і  змастити соусом.
  • Викласти 2-ий лист для лазаньї, зверху шпинат і соус 
  • Ще один шар лазаньї, викласти 3-й лист для лазаньї,  смажені цукіні та баклажани, зверху соус.
  • Повторювати шари, поки не закінчаться інгредієнти, останній шар лазаньї змастити соусом. 

Випікання лазаньї:

  • Розігріти духовку до 180°С
  • Покрити форму фольгою і випікати в розігрітій духовці протягом 40-45 хвилин.
  • За 10 хвилин до готовності зняти фольгу, щоб верх став зарум'яненим.

Подача лазаньї:

  • Дати лазаньї трохи охолонути перед подачею.
  • Подавати порційно, прикрасивши свіжими травами за бажанням.

Ця пісна лазанья з овочами - відмінний вибір для тих, хто шукає ситну та корисну альтернативу традиційним м'ясним стравам.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-03-20T15:04:06+02:00 2024-03-27T15:55:34+02:00
img 214
замовити
онлайн