Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Гарбуз 350 г
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник (зубчики) 2 шт.
  • Овочевий бульйон 1 л
  • Оливкова олія 2 ст.л.
  • Сіль, перець за смаком

Опис рецепту

Рецепт крем-супу з гарбуза 

Підготовка овочів:
  • Гарбуз почистити, видалити насіння і нарізати кубиками.
  • Картоплю і моркву почистити і нарізати кубиками або скибочками.
  • Цибулю і часник почистити і дрібно нарізати.

Пасерування:

  • На середньому вогні в каструлі з товстим дном розігріти оливкову олію, додати цибулю і часник і обсмажити до золотистої скоринки. 
  • До цибулі з часником додати гарбуз, картоплю і моркву. Обсмажувати все разом 5 хвилин.
  • Смажені овочі перекласти в кастрюлю, залити овочевим бульйоном так, щоб він повністю покривав овочі.
  • Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити під кришкою до м'якості овочів, приблизно 20-25 хвилин.

Приготування пюре:
  • Вимкнути вогонь і за допомогою занурювального блендера або в стаціонарному блендері збити суп до стану гладкого пюре.
  • Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. При необхідності додати ще бульйону для бажаної консистенції.
Подача:
  • Розлити готовий суп по тарілках.
  • Подавати з грінками або сухариками.
Суп-пюре з гарбуза - це насичена, але при цьому легка страва, ідеальна для пісного меню. Його можна прикрасити зеленню або насінням гарбуза.

Вас також можуть зацікавити рецепти, які ідеально підходять для пісного меню: 


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-03-20T17:09:00+02:00 2024-06-18T09:54:20+03:00
img 656
замовити
онлайн