Домашня шаурма з куркою та яйцем

Інгредієнти
- Філе курки450 г
- Яйця2 шт.
- Лаваш тонкий4 шт.
- Помідори 2 шт.
- Огірок1 шт.
- Цибуля1 шт.
- Часник2 зубчики
- Кріпневеликий пучок
- Петрушканевеликий пучок
- Рослинна олія1 ст. л.
- Майонез200 мл
- Приправа для куркиза смаком
Опис рецепту
Що може бути простішим і смачнішим за домашню шаурму з куркою? Беремо лаваш і вперед! Готуємо нескладну поживну страву за лічені хвилини.
1. Філе курки посолити, додати улюблену приправу, і обсмажити з обох боків на пательні протягом 20 хв. Далі остудити і нарізати м'ясо невеликими кубиками.
2. Яйця зваріть круто, охолодіть та поріжте кубиками.
3. Цибулю нарізати півкільцями, а огірки, помідори — маленькими кубиками. Зелень дрібно нашаткувати.
4. Часник розчавити і додати до майонезу, ретельно перемішати.
5. Кожен лист лавашу змастити отриманим часниковим соусом і викласти курку, яйця та овочі, рівномірно розподіливши інгредієнти між листами. Притрусити зеленню. Загорнути лаваш конвертиком. Страва готова до споживання!
За бажанням можна прогріти готову шаурму на сухій пательні на середньому вогні по 2-5 хвилин з обох боків. У такому випадку спершу покладіть конвертики швом донизу.
Насолоджуйтесь шаурмою з куркою та яйцем одразу після приготування!