Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Уевос Ранчерос

уевос ранчерос

4.5 5

img583

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Тортилья 2 шт.
  • Квасоля консервована100 гр
  • Томат середнього розміру1 шт.
  • Цибуля0,5 шт.
  • Гострий перець0,5 шт.
  • Оливкова оліядля смаження
  • Фетана ваш смак
  • Спеціїна ваш смак

Опис рецепту

image

Уевос Ранчерос (Huevos rancheros) - це традиційна мексиканська яєчня з тортильєю (кукурудзяним коржем), гострим соусом Ранчерос, часто бобами, сиром і авокадо. У цій яєчні зібрано все, що так люблять їсти в Мексиці на сніданок.

Пропонуємо вам приготувати Уевос Ранчерос за нашим покроковим рецептом за 10 хвилин. Ця страва відмінно урізноманітнює звичне яйце на сніданок.

  1. Підготуємо соус (або сальсу). Томат, очищений від насіння гострий перець і цибулю збийте блендером в кашку. На це у вас піде до 1,5 хвилини.
  2. На розігріту сковороду додайте трохи оливкової олії. Перекладіть на неї соус, протушкуйте, активно перемішуючи лопаткою 2-3 хвилини лопаткою. У процесі можна додати сіль і спеції на ваш смак. Якщо суміш прилипає або виходить занадто густою, додайте одну-дві столові ложки води та зменште вогонь.
  3. Коли сальса трохи загусне, додайте до неї консервовану квасолю. Попередньо боби необхідно пропустити через сито, щоб вийшла зайва рідина.
  4. Підсмажте готову суміш 1-2 хвилини, щоб квасоля повністю прогрілася. На цьому етапі за бажанням ви можете додати зубчик або два часнику. Ми не включили його в основні інгредієнти, оскільки далеко не всі люблять часник на сніданок.
  5. Паралельно на іншій сковороді зробіть яєчню з двох яєць. А потім підігрійте дві тортильи.
  6. З'єднуємо інгредієнти. На теплу тортилью викладіть ложкою сальсу з квасолею, потім покладіть яйце. Зверху можна додати ще трохи соусу Ранчерос, фету, за бажанням шматочки авокадо і будь-яку сезонну зелень. Готово.

уэвос ранчерос

Їдять Уевос Ранчерос зазвичай руками, як інші страви з тортильєю. Також страва дуже корисна і поживна: тортилья - якісне джерело повільних вуглеводів, яйце багате на вітаміни, корисні жири та білки, овочі — це клітковина, яку корисно їсти на сніданок.

2021-07-28T16:03:41+03:002021-08-10T16:58:36+03:00
img583

empty