Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Уевос Ранчерос

Уевос Ранчерос — швидкий і апетитний сніданок по-мексиканськи з яєць, тортильї та гострого соусу. Безсумнівно сподобається любителям пікантних страв.
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Тортилья 2 шт.
- Квасоля консервована 100 гр
- Томат середнього розміру 1 шт.
- Цибуля 0,5 шт.
- Гострий перець 0,5 шт.
- Оливкова олія для смаження
- Фета на ваш смак
- Спеції на ваш смак
Опис рецепту
Уевос Ранчерос (Huevos rancheros) - це традиційна мексиканська яєчня з тортильєю (кукурудзяним коржем), гострим соусом Ранчерос, часто бобами, сиром і авокадо. У цій яєчні зібрано все, що так люблять їсти в Мексиці на сніданок.
Пропонуємо вам приготувати Уевос Ранчерос за нашим покроковим рецептом за 10 хвилин. Ця страва відмінно урізноманітнює звичне яйце на сніданок.
- Підготуємо соус (або сальсу). Томат, очищений від насіння гострий перець і цибулю збийте блендером в кашку. На це у вас піде до 1,5 хвилини.
- На розігріту сковороду додайте трохи оливкової олії. Перекладіть на неї соус, протушкуйте, активно перемішуючи лопаткою 2-3 хвилини лопаткою. У процесі можна додати сіль і спеції на ваш смак. Якщо суміш прилипає або виходить занадто густою, додайте одну-дві столові ложки води та зменште вогонь.
- Коли сальса трохи загусне, додайте до неї консервовану квасолю. Попередньо боби необхідно пропустити через сито, щоб вийшла зайва рідина.
- Підсмажте готову суміш 1-2 хвилини, щоб квасоля повністю прогрілася. На цьому етапі за бажанням ви можете додати зубчик або два часнику. Ми не включили його в основні інгредієнти, оскільки далеко не всі люблять часник на сніданок.
- Паралельно на іншій сковороді зробіть яєчню з двох яєць. А потім підігрійте дві тортильи.
- З'єднуємо інгредієнти. На теплу тортилью викладіть ложкою сальсу з квасолею, потім покладіть яйце. Зверху можна додати ще трохи соусу Ранчерос, фету, за бажанням шматочки авокадо і будь-яку сезонну зелень. Готово.
Їдять Уевос Ранчерос зазвичай руками, як інші страви з тортильєю. Також страва дуже корисна і поживна: тортилья - якісне джерело повільних вуглеводів, яйце багате на вітаміни, корисні жири та білки, овочі — це клітковина, яку корисно їсти на сніданок.
СПОДОБАВСЯ ЦЕЙ РЕЦЕПТ? ТОДІ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ НАША ПІДБІРКА ШВИДКИХ СНІДАНКІВ: