Сендвіч з яйцем на сковороді

Інгредієнти
- ЯЙЦЕ КУРЯЧЕ РІДКЕ «ЯСЕНСВIТ» 150 гр
- Хліб 2 скибки
- Сир 2 скибочки
- Шинка або ковбаса 1 скибочка
- Томат 1 скибка
- Масло вершкове для смаження
- Спеції на ваш смак
Опис рецепту
Бутерброд з яйцем — супер популярний сніданок по всьому світу. Готують цю страву по-різному. Наприклад авокадо-тост з пашот або крок-мадам — це ті ж сендвічі з яйцем, але начинки відрізняються.
Бутерброд, рецепт якого ми напишемо нижче, став дуже популярним завдяки дивовижному смаку, швидкості приготування і ... соціальним мережам, адже сніданок дуже сподобався молоді. Особливої назви ця страва ще не отримала, але в англомовному інтернеті можна зустріти "one pan egg toast", що перекладається як "тост з яйцем на сковороді".
Для цього сніданку ми рекомендуємо рідке яйце "ЯСЕНСВІТ". Завдяки його однорідній текстурі, бутерброд дуже добре тримається, а яєчний "млинець» не порветься в процесі перегортання.
Приступимо.
- Вилийте на сковороду рідке яйце. Додайте спеції і покладіть хліб. Хліб можна брати на свій смак. Підійде як білий, так і темний, як на фото. Можна взяти цільнозерновий, головне, щоб структура хліба була не надто пухкою і повітряною.
- Зачекайте буквально пів хвилини та переверніть хліб на іншу сторону. Коли яйце гарненько схопиться, необхідно перевернути омлет разом з хлібом. Можна допомогу собі ще однієї лопаткою або виделкою.
- Зачекайте ще 20-30 секунд і підігніть обережно лопаткою великі краї омлету. На одну половинку хліба покладіть сир, шинку, томат і накрийте іншим шматочком хліба.
- Обсмажте з двох сторін по 1,5 хвилини. Зніміть зі сковороди, розріжте по діагоналі, щоб вийшло 2 трикутники.
Готово. Начинку обирайте на свій смак. Для тих, хто дотримується правильного харчування, рекомендуємо овочі (томат, авокадо), насіння, нежирний сир. Начинка може бути й солодкою: конфітюр, ягоди, м'який сир або шоколадна паста.
Смачного.
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша добірка смачних рецептів: