Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

​Осінній рецепт медових млинців із гарбуза

​Осінній рецепт медових млинців із гарбуза

4 5

img 89

Інгредієнти

  • Гарбуз 400 г
  • Яйця "Ясенсвіт " 3 шт.
  • Молоко 200 мл
  • Борошно 220 г
  • Цукор 60 г
  • Мед 1 ст. л.
  • Сіль дрібка
  • Кориця 1 ч. л.

Опис рецепту

Осінній рецепт медових млинців із гарбуза  

Осінь – це час гарбузів, затишку і ароматних десертів. Сьогодні ділимося простим рецептом медових млинців із гарбуза, які поєднують ніжну текстуру, насичений смак і приємні медові нотки.  

Покроковий відео-рецепт медових млинців із гарбуза: 

Покроковий рецепт приготування млинців із гарбуза 

Як зробити тісто для млинців   

Гарбуз на млинці

  • Почистити гарбуз (використовувати краще ніж для чистки овочей). Дістати серединку, промити водою від насіння та зайвих волокон.  

Як почистити гарбуз

  • Гарбуз нарізати на кубики. 
  • Порізаний гарбуз кубиками викласти на попередньо розігріту та змащену маслом сковорідку. 

Гарбуз тушкований

  • Додати цукор, мед, корицю.  
  • Тушити на сковорідці до готовності (щоб був м’який гарбуз). 

  • Викласти готовий гарбуз в іншу ємність і збивати блендером до повного розбивання грудочок, щоб консистенція була однорідна як пюре.  

  • Додати до гарбузового пюре молоко, перемішати блендером. 
  • Додати яйця “Ясенсвіт”, перемішати блендером. 

  • Борошно просіяти і додати порціонно до гарбузової консистенції. 
  • Збити блендером до повного розчинення борошна. 

  • За бажанням можна додати цукор/мед.  

Як смажити гарбузові млинці  

  • Смажити гарбузові млинці з двох сторін на сковорідці змащеною тонким шаром маслом.  

Як подати млинці з гарбуза 

Додати до млинців з гарбуза можете мед, сметану, ягідний джем, солодке варення або каромелезовані яблука. 

Порада для ідеальних млинців з гарбуза 

Щоб гарбузові млинці у вас не рвалися, коли ви їх перегортаєте, консистенція повинна бути густіша, ніж на звичайні млинці. Якщо консистенція дуже рідка додайте борошно, якщо густа додайте молоко або води.  

Чомуварто готувати страви з гарбуза восени  

  • Гарбуз - сезонний овоч, який має багато вітамінів. А ще страви з гарбуза вирізняються особливим ароматом і створюють осінній настрій. Додавайте гарбуз у рецепти, щоб зробити своє домашнє меню більш цікавим, різноманітним і корисним.  
  • Особливо спробуйте солодкі гарбузові млинці з медом, корицею, спеціями - це справжня класика осінніх страв.  
  • Готуйте млинці з гарбуза на сніданок, на обід чи вечерю, щоб затишно проводити осінні вечори всією родиною.  

А якщо вам сподобалися ці гарбузові млинці з медом, спробуйте також гарбузовий пиріг або суп-пюре з гарбуза


Ще більше рецептів з гарбуза: 


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2025-09-29T15:31:06+03:00 2025-09-29T16:34:37+03:00
img 89
замовити
онлайн