Гарбузовий чизкейк
Інгредієнти
- Несолодке печиво 150-200 г
- Цукор 1 ст.ложка
- Вершкове масло 50 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ 2 шт.
- Вершковий сир по типу Філадельфія 450 г
- Гарбузове пюре 200 г
- Цукрова пудра 100 г
- Ваніль (або екстракт) 1 ч.л.
- Кориця за смаком
Опис рецепту
Для приготування пирога вам підійде будь-яке печиво по типу крекеру або пісочне. Щоб приготувати основу, потрібно подрібнити печиво за допомогою блендеру, додати розтоплене вершкове масло та цукор. Готову основу викласти у форму для випічки та щільно утрамбувати ложкою. Поставте в холодильник, щоб основа охолола.
Для начинки в мисці перебити вершковий сир з цукровою пудрою для отримання однорідної маси, додати корицю та ваніль. Додаємо в сир гарбузове пюре та злегка збиваємо. Додаємо яйця та добре вимішуємо. Виливаємо начинку на підготовлену основу та відправляємо у духовку, яку попередньо розігріли до 180 °С. Випікайте протягом 40-50 хвилин. Прикрасити пиріг можна збитими вершками та горішками. Коли чизкейк охолоне, поставте його у холодильник для застигання на 3 години.