Гарбузовий чизкейк

Інгредієнти
- Несолодке печиво150-200 г
- Цукор1 ст.ложка
- Вершкове масло50 г
- Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
- Вершковий сир по типу Філадельфія450 г
- Гарбузове пюре200 г
- Цукрова пудра100 г
- Ваніль (або екстракт)1 ч.л.
- Корицяза смаком
Опис рецепту
Для приготування пирога вам підійде будь-яке печиво по типу крекеру або пісочне. Щоб приготувати основу, потрібно подрібнити печиво за допомогою блендеру, додати розтоплене вершкове масло та цукор. Готову основу викласти у форму для випічки та щільно утрамбувати ложкою. Поставте в холодильник, щоб основа охолола.
Для начинки в мисці перебити вершковий сир з цукровою пудрою для отримання однорідної маси, додати корицю та ваніль. Додаємо в сир гарбузове пюре та злегка збиваємо. Додаємо яйця та добре вимішуємо. Виливаємо начинку на підготовлену основу та відправляємо у духовку, яку попередньо розігріли до 180 °С. Випікайте протягом 40-50 хвилин. Прикрасити пиріг можна збитими вершками та горішками. Коли чизкейк охолоне, поставте його у холодильник для застигання на 3 години.