Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Гарбузовий чизкейк

Гарбузовий чизкейк
Десерти

4.21 5

img1146

Інгредієнти

  • Несолодке печиво150-200 г
  • Цукор1 ст.ложка
  • Вершкове масло50 г
  • Яйця ЯСЕНСВІТ2 шт.
  • Вершковий сир по типу Філадельфія450 г
  • Гарбузове пюре200 г
  • Цукрова пудра100 г
  • Ваніль (або екстракт)1 ч.л.
  • Корицяза смаком

Опис рецепту

image

Для приготування пирога вам підійде будь-яке печиво по типу крекеру або пісочне. Щоб приготувати основу, потрібно подрібнити печиво за допомогою блендеру, додати розтоплене вершкове масло та цукор. Готову основу викласти у форму для випічки та щільно утрамбувати ложкою. Поставте в холодильник, щоб основа охолола.

Для начинки в мисці перебити вершковий сир з цукровою пудрою для отримання однорідної маси, додати корицю та ваніль. Додаємо в сир гарбузове пюре та злегка збиваємо. Додаємо яйця та добре вимішуємо. Виливаємо начинку на підготовлену основу та відправляємо у духовку, яку попередньо розігріли до 180 °С. Випікайте протягом 40-50 хвилин. Прикрасити пиріг можна збитими вершками та горішками. Коли чизкейк охолоне, поставте його у холодильник для застигання на 3 години.

2019-11-18T12:07:02+02:002020-03-02T11:36:54+02:00
img1146

empty