Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Пиріг з гарбуза в мультиварці
Пиріг з гарбузом в мультиварці — корисна, смачна страва для всієї сімʼї, яку неодмінно слід приготувати восени. А мультиварка зробить процес приготування простішим.
5808
Інгредієнти
- Гарбуз без шкірки 350 г
- Яйця 2 шт.
- Цукор 120-150 г
- Масло 100 г
- Борошно 1,5 склянки
- Згущене молоко 250 мл
- Розпушувач для тіста 7 г
- Ванільний цукор 5 г
- Олія для змащування чаші
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Гарбуз — один з найулюбленіших додатків для випічки восени. З гарбузом виходить смачнюще печиво, чизкейки, та пироги. Сьогодні ми приготуємо пиріг з гарбузом у мультиварці. Саме завдяки цьому приладу він вийде дуже ніжним, достатньо солодким і приготується рівномірно без зайвої уваги з вашої сторони.
- Перед тим, як займатися тістом, гарбуз поріжте на шматочки середнього розміру, покладіть у каструлю, додайте невелику кількість води та тушкуйте на повільному вогні без спецій.
- Яйця розділіть на жовтки та білки. Білки у окремій посудині помістіть у холодильник.
- Жовтки розітріть з цукром до повного розчинення.
- Вершкове масло розтопіть до рідкого стану, однак не доводьте до кипіння. Масло має бути теплим. Додайте до жовтків з цукром і ретельно перемішайте.
- Білки дістаньте з холодильника. Додайте дрібку солі і збийте міксером до стійких піків. Введіть до масляно-жовткової маси.
- Борошно ретельно просійте і додайте до рідкої частини тіста.
- Черга за гарбузом. Дістаньте його з каструлі, трохи охолодіть та подрібніть блендером або товкачем у пюре. Додайте до основної маси тіста.
- За гарбузом відправте згущене молоко та ванільний цукор. В результаті у вас вийде негусте, ароматне тісто. Уважно перегляньте, чи немає у тісті комочків.
- Чашу мультиварки змастіть олією, додайте у неї тісто та увімкніть мультиварку на режим «Випічка» на 40 хв. Через вказаний час відкрийте мультиварку та перевірте пиріг зубочисткою.
- Дайте пирогові трохи охолонути, вийміть з форми та подавайте до столу.
Подавайте із вершками або кулькою морозива. Так ви підкреслите смак та ніжність випічки.
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка рецептів з гарбуза:
- КОРИСНІ СТРАВИ З ГАРБУЗА
- ГАРБУЗОВА-СИРНА ЗАПІКАНКА
- КРЕМ-СУП ІЗ ГАРБУЗА
- ВІВСЯНО-ГАРБУЗОВЕ ПЕЧИВО
- ГАРБУЗОВИЙ ПИРІГ З МАНКОЮ
5808