Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Пиріг з гарбуза в мультиварці

Гарбузовий пиріг, приготований у мультиварці
Десерти

3.25 5

img 5808

Інгредієнти

  • Гарбуз без шкірки 350 г
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 120-150 г
  • Масло 100 г
  • Борошно 1,5 склянки
  • Згущене молоко 250 мл
  • Розпушувач для тіста 7 г
  • Ванільний цукор 5 г
  • Олія для змащування чаші

Опис рецепту

Гарбуз — один з найулюбленіших додатків для випічки восени. З гарбузом виходить смачнюще печиво, чизкейки, та пироги. Сьогодні ми приготуємо пиріг з гарбузом у мультиварці. Саме завдяки цьому приладу він вийде дуже ніжним, достатньо солодким і приготується рівномірно без зайвої уваги з вашої сторони. 

  1. Перед тим, як займатися тістом, гарбуз поріжте на шматочки середнього розміру, покладіть у каструлю, додайте невелику кількість води та тушкуйте на повільному вогні без спецій.
  2. Яйця розділіть на жовтки та білки. Білки у окремій посудині помістіть у холодильник.
  3. Жовтки розітріть з цукром до повного розчинення.
  4. Вершкове масло розтопіть до рідкого стану, однак не доводьте до кипіння. Масло має бути теплим. Додайте до жовтків з цукром і ретельно перемішайте.
  5. Білки дістаньте з холодильника. Додайте дрібку солі і збийте міксером до стійких піків. Введіть до масляно-жовткової маси.
  6. Борошно ретельно просійте і додайте до рідкої частини тіста.
  7. Черга за гарбузом. Дістаньте його з каструлі, трохи охолодіть та подрібніть блендером або товкачем у пюре. Додайте до основної маси тіста.
  8. За гарбузом відправте згущене молоко та ванільний цукор. В результаті у вас вийде негусте, ароматне тісто. Уважно перегляньте, чи немає у тісті комочків.
  9. Чашу мультиварки змастіть олією, додайте у неї тісто та увімкніть мультиварку на режим «Випічка» на 40 хв. Через вказаний час відкрийте мультиварку та перевірте пиріг зубочисткою. 
  10. Дайте пирогові трохи охолонути, вийміть з форми та подавайте до столу. 

Подавайте із вершками або кулькою морозива. Так ви підкреслите смак та ніжність випічки.


Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка рецептів з гарбуза:


© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-10-01T14:09:36+03:00 2024-07-09T10:10:23+03:00
img 5808