Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Солоні сирники

солоні сирники
Сніданки

2.89 5

img 15264

Інгредієнти

  • Яйця 2 шт.
  • Сир кисломолочний 550 г
  • Сир твердий 50-60 г
  • Борошно 120 г
  • Кріп на ваш смак
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Олія для смаження

Опис рецепту

Сирники — одна з найулюбленіших страв українців на сніданок. Страву зазвичай готують с родзинками, цедрою, цукром та подають із медом, сметаною чи джемами. А от солоні сирники не набули широкої популярності, хоча вони не менш смачні, ба більше смакуватимуть тим, хто надає перевагу несолодким сніданкам. Для всіх, хто хоче спробувати новий оригінальний рецепт сирників, представляємо класичні солоні сирники, що готуються на сковороді.

  1. Розімніть кисломолочний сир виделкою, а твердий натріть на тертку. Змішайте два види сиру.
  2. Додайте до сирної маси яйця, сіль, мілко подрібнений кріп і ретельно змішайте інгредієнти до однорідності.
  3. Вмішайте до майже готового тіста борошно, при цьому залиште трохи для обвалювання.
  4. Розігрійте сковороду та додайте олію.
  5. Сформуйте з тіста невеликі кульки, обваляйте кожну у борошні, приплюсніть кульку вже на сковороді. Смажте сирники на середньому вогні до золотистої скоринки.
  6. Подавайте зі сметаною, зеленню та часником за бажанням.

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-05-19T22:02:14+03:00 2022-08-25T16:23:06+03:00
img 15264
замовити
онлайн