Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Солоні сирники

солоні сирники
Сніданки

3.17 5

img674

Інгредієнти

  • Яйця2 шт.
  • Сир кисломолочний550 г
  • Сир твердий50-60 г
  • Борошно 120 г
  • Кріпна ваш смак
  • Сіль0,5 ч. л.
  • Олія для смаження

Опис рецепту

image

Сирники — одна з найулюбленіших страв українців на сніданок. Страву зазвичай готують с родзинками, цедрою, цукром та подають із медом, сметаною чи джемами. А от солоні сирники не набули широкої популярності, хоча вони не менш смачні, ба більше смакуватимуть тим, хто надає перевагу несолодким сніданкам. Для всіх, хто хоче спробувати новий оригінальний рецепт сирників, представляємо класичні солоні сирники, що готуються на сковороді.

  1. Розімніть кисломолочний сир виделкою, а твердий натріть на тертку. Змішайте два види сиру.
  2. Додайте до сирної маси яйця, сіль, мілко подрібнений кріп і ретельно змішайте інгредієнти до однорідності.
  3. Вмішайте до майже готового тіста борошно, при цьому залиште трохи для обвалювання.
  4. Розігрійте сковороду та додайте олію.
  5. Сформуйте з тіста невеликі кульки, обваляйте кожну у борошні, приплюсніть кульку вже на сковороді. Смажте сирники на середньому вогні до золотистої скоринки.
  6. Подавайте зі сметаною, зеленню та часником за бажанням.

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2022-05-19T22:02:14+03:002022-05-20T14:58:49+03:00
img674

empty