Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Шакшука– яєчня зі сходу

Шакшука

2.6 5

img1301

Інгредієнти

  • Яйця ЯСЕНСВІТ3 шт.
  • Томати4 шт.
  • Часник1 зубчик
  • Цибуля¼ шт.
  • Болгарський перець½ шт.
  • Томатна паста2 ст.л.
  • Цукіні½ шт.
  • Оливкова олія2 ст.л.
  • Вершки15 г
  • Сіль та перецьза смаком

Опис рецепту

image

Розігрійте оливкову олію у глибокій пательні, додайте цибулю та пасеруйте до напівготовності, додайте часник, залиште ще на 1-2 хвилини.

Додайте нарізаний болгарський перець й готуйте ще протягом 5-7 хвилин, після чого додайте у пательню томати та томатну пасту й перемішайте. Додайте спеції, вершки та посоліть, перемішайте та готуйте протягом 5-7 хвилин на невеликому вогні. По одному введіть яйця, закрийте кришкою та готуйте ще 10-15 хвилин. Можна залишити на невеликому вогні або поставити в духову шафу.

Подавати на стіл можна також в пательні.

2019-12-21T10:40:17+02:002020-07-30T16:37:27+03:00
img1301

empty