Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Фріттата з грибами

Фріттата з грибами

2.63 5

img15089

Інгредієнти

  • Копчений бекон4 кусочки
  • Яйця ЯСЕНСВІТ8 шт.
  • Печериці (або суміш грибів)300 г
  • Сир Чеддер85 г
  • Рукола50 г
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль та перецьза смаком

Опис рецепту

Рецепт Фрітати з грибами та беконом

Фрітата має запікатися у духовій шафі, тому розігрійте її до 200 ºC та використовуйте пательню, що придатна для запікання. 

  • Бекон подрібнити й обсмажити на оливкової олії (це займе близько 2 хвилин). 
  • Додайте нарізані гриби та приправте сіллю й меленим перцем. 
  • Смажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи та доведіть гриби до золотистого кольору. 
  • Трішки збийте яйця й виліть їх на гриби або використовуйте готову яєчну суміш від Ясенсвіт
  • Рівномірно розкладіть зверху шматочки сиру. 

Поставте у духовку і запікайте близько 10 хвилин.Приготування фритати з грибами

  • За цей час фрітата має "схопитися". 
  • Проведіть кухонною лопаткою уздовж країв омлету і акуратно перекладіть його на тарілку.
  • Подавайте фрітату, посипавши її руколою і скропивши невеликою кількістю оливкової олії та червоного винного оцту.

Смасного! 


Вам також можуть сподобатися рецепти італійскої фрітати: 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2019-12-05T17:47:32+02:002024-07-04T16:03:32+03:00
img15089

замовити
онлайн

зв’язатися
з нами