Яйця по-шотландськи
Інгредієнти
- М’ясний фарш (свинина/яловичина) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Сіль, перець та зелень за смаком
- Яйця ЯСЕНСВІТ 8 шт.
- Сухарі панірувальні 30 г
- Рослинна олія 100 г
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Зваріть 6 яєць протягом 4-5 хвилин. Тим часом змішайте фарш та 2 яйця, додайте сіль та перець, розділіть на рівні частини. За бажанням можете додати припущену цибулю та часник. Почистіть варені яйця, розмістіть посередині м’ясного кружка та сформуйте м’ясні сфери.
До сотейнику або глибокої сковорідки налийте рослинну олію, дайте маслу закипіти. М’ясні сфери обваляйте у яйці та у панірувальних сухарях. Обжарте протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору.
*Як відварити яйця — в нашому матеріалі про способи варіння яєць.
Покроковий відео-рецепт: яйця по-шотландськи
Дивіться покрокове відео, як приготувати яйця по - шотландські — улюблену страву з яйцями "Ясенсвіт". Рецепт простий, але результат перевершить очікування.
Якщо вам сподобались яйця по-шотландськи, спробуйте інші смачні рецепти:
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВонлайн