Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Печена картопля з яйцем

Печена картопля з яйцями
Сніданки

3.94 5

img1019

Інгредієнти

  • Картопля великого розміру 3 шт.
  • Яйця 3 шт.
  • Шинка або ковбаса 70 г
  • Твердий сир 70 г
  • Вершкове масло 20 г
  • Олія 15 г
  • Зелень за смаком
  • Сіль, перець за смаком

Опис рецепту

image
  1. Ретельно помийте картоплю та витріть серветкою або паперовим рушником. За допомогою виделки зробіть проколи в картоплі з усіх сторін, змажте олією та посипте сіллю.
  2. Розігрійте духовку до  200°С. Застеліть деко фольгою, покладіть на нього картоплю та випікайте в духовці 40-50 хвилин.
  3. Готовій картоплі дайте охолонути. Зробіть зверху невеликий надріз та вийміть серединку чайною ложкою. Робіть це дуже обережно, аби картопля не розвалилась.
  4. Змажте середину кожної картоплини маслом, а потім посоліть та поперчіть за смаком.
  5. Дно ямки посипте тертим сиром, покладіть ковбаску або шинку і додайте по одному яйцю. Яйце посипте зеленню за смаком.
  6. Запікайте картоплю з начинкою 20-25 хвилин за температури 170° С. Готово! Страву можна подавати до столу. 
2021-03-17T10:27:54+02:002021-05-27T15:21:27+03:00
img1019

empty