Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Печена картопля з яйцем
Швидкий і простий сніданок або вечеря для всієї сім”ї. А головне — з інгредієнтів, які знайдуться в кожному домі.
9663
Інгредієнти
- Картопля великого розміру 3 шт.
- Яйця 3 шт.
- Шинка або ковбаса 70 г
- Твердий сир 70 г
- Вершкове масло 20 г
- Олія 15 г
- Зелень за смаком
- Сіль, перець за смаком
Опис рецепту
- Ретельно помийте картоплю та витріть серветкою або паперовим рушником. За допомогою виделки зробіть проколи в картоплі з усіх сторін, змажте олією та посипте сіллю.
- Розігрійте духовку до 200°С. Застеліть деко фольгою, покладіть на нього картоплю та випікайте в духовці 40-50 хвилин.
- Готовій картоплі дайте охолонути. Зробіть зверху невеликий надріз та вийміть серединку чайною ложкою. Робіть це дуже обережно, аби картопля не розвалилась.
- Змажте середину кожної картоплини маслом, а потім посоліть та поперчіть за смаком.
- Дно ямки посипте тертим сиром, покладіть ковбаску або шинку і додайте по одному яйцю. Яйце посипте зеленню за смаком.
- Запікайте картоплю з начинкою 20-25 хвилин за температури 170° С. Готово! Страву можна подавати до столу.
Сподобався цей рецепт? Тоді вам сподобається наша підбірка білкових рецептів:
9663