Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Гречані налисники з начинкою

Гречані налисники з начинкою
Сніданки

4.5 5

img1340

Інгредієнти

  • Молоко200 мл
  • Гречане борошно100 г
  • Пшеничне борошно25 г
  • Яйце ЯСЕНСВІТ1 шт.
  • Сільдрібка
  • Шинка100 г
  • Сир Гауда або Чеддер100 г
  • Кріпдекілька гілочок
  • Соняшникова оліядля смаження

Опис рецепту

image

Гречане борошно регулює рівень холестерину, забезпечує організм клітковиною і великою кількістю лецитину. Борошно з гречаної крупи вважається дієтичним продуктом й урізноманітнює харчування. Гречка – це джерело вуглеводів, клітковини і білків, багатих амінокислотами.

Для тіста змішайте до однорідної рідини молоко, борошно та яйце. Поставте у холодильник або прохолодне місце на 1 годину, щоб тісто настоялося. Після того, як тісто настоялося, посоліть його та ще раз перемішайте.

Для смаження розігрійте пательню, змастіть олією та смажте налисники. Просмажуйте млинці з обох боків та акуратно їх перевертайте, щоб млинці не розірвалися. Коли будете просмажувати налисники з внутрішньої сторони, покладіть на середину шматочок сиру та порізану шинку й згорніть млинець. За бажанням можна також всередину додати яйце та залишити на деякий час у сковороді під кришкою.

Подавати до столу млинець можна з подрібненим кропом.

2020-01-09T10:54:42+02:002020-03-02T11:52:38+02:00
img1340

empty