Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
img597

Щоб розписані яйця могли радувати вас ще багато часу і не псувались, потрібно позбавитися їхнього вмісту. Ми підготували інструкцію для того, щоб ця операція пройшла ідеально.

  1. Виберіть найбільші та найгарніші яйця. Пам’ятайте, що хоча коричнева шкаралупа міцніша, на білих буде краще видно малюнок.
  2. Добре помийте та висушіть їх.
  3. Гострим предметом зробіть дві дірочки: меншу на гострому боці і більшу на тупому.
  4. З допомогою голки перемішайте яйце всередині шкаралупи.
  5. Тепер дуйте через менший отвір, поки через більший рідка середина яйця не залишить шкаралупу повністю.
  6. Перевірте чи яйце зовсім пусте, потім промийте його водою, дайте висохнути.
  7. Щоб шкаралупа була міцнішою, можна пропекти її в духовці 10 хвилин при 150 градусах.

Нехай традиція розмальовувати яйця буде вам тільки в радість!

2020-04-08T13:01:06+03:002020-04-15T14:37:57+03:00Щоб розписані яйця могли радувати вас ще багато часу і не псувались, потрібно позбавитися їхнього вмісту. Ми підготували інструкцію для того, щоб ця операція пройшла ідеально.Виберіть найбільші та найгарніші яйця. Пам’ятайте, що хоча коричнева шкаралупа міцніша, на білих буде краще видно малюнок.Добре помийте та висушіть їх.Гострим предметом зробіть дві дірочки:
img597

empty