Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
17869
Щоб розписані яйця могли радувати вас ще багато часу і не псувались, потрібно позбавитися їхнього вмісту. Ми підготували інструкцію для того, щоб ця операція пройшла ідеально.
- Виберіть найбільші та найгарніші яйця. Пам’ятайте, що хоча коричнева шкаралупа міцніша, на білих буде краще видно малюнок.
- Добре помийте та висушіть їх.
- Гострим предметом зробіть дві дірочки: меншу на гострому боці і більшу на тупому.
- З допомогою голки перемішайте яйце всередині шкаралупи.
- Тепер дуйте через менший отвір, поки через більший рідка середина яйця не залишить шкаралупу повністю.
- Перевірте чи яйце зовсім пусте, потім промийте його водою, дайте висохнути.
- Щоб шкаралупа була міцнішою, можна пропекти її в духовці 10 хвилин при 150 градусах.
Нехай традиція розмальовувати яйця буде вам тільки в радість!
17869