Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Рецепт глазурі для пасок
Колекція легких і швидких рецептів глазурі для пасок
3340
Опис рецепту
Глазур класична для прикрашання пасок
Інгредієнти:
- 1 охолоджений білок
- 0,5 склянки (250 мл) цукрової пудри
- Сік однієї лимонної скибочки
- Кондитерська посипка (на смак)
У "Ясенсвіт" можна замовити рідкий білок в упаковці 0,5 та 1 л через наш Чат-Бот або придбати їх у мережі магазинів "Метро".
Приготування класичної глазурі для паски:
- У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
- Поступово додавайте цукрову пудру у піну і продовжуйте збивати до однорідної консистенції. Збивайте кілька хвилин.
- Додайте сік однієї лимонної скибочки до білка з цукровою пудрою і ще раз добре збийте, щоб всі інгредієнти були добре змішані.
- Відразу ж покрийте готовою глазур'ю паски.
- Посипте зверху кондитерською посипкою за вашим смаком.
Тепер ваша паска готова до подачі! Насолоджуйтеся!
Рецепт глазурі для пасок з желатином та яєчним білком
Інгредієнти:
- 1 столова ложка желатину
- 3 столові ложки води
- 1 білок
- 200 г цукру
Приготування глазурі:
- Розчиніть желатин в 3 столових ложках води. Дайте йому набухнути протягом 10-15 хвилин.
- Додайте білок, збивайте блендером (міксером) до утворення піни.
- Поступово додавайте цукор у піну, продовжуючи збивати.
- Розігрійте желатин на водяній бані до розчинення.
- Поступово додайте розчинений желатин до маси з цукром і білком, продовжуючи збивати до однорідності.
- Готову глазур можна нанести на паску за допомогою силіконового пензлика або перегорнути паску та вмокнути її в глазур.
Рецепт білкової глазурі з барвником
Інгредієнти:
- 1 охолоджений білок
- 2 склянки (500 мл) цукрової пудри
- Барвник (є можливість вибору кольору)
Приготування глазурі з барвником:
- У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
- Поступово додавайте цукрову пудру до білкової піни і продовжуйте збивати до однорідної консистенції. Збивайте, поки маса не стане густою та гладкою.
- Додайте барвник у ваш вибраний колір до готової глазурі. Для досягнення бажаного відтінку, додавайте барвник по крапельці, помішуючи, доки не досягнете потрібного кольору.
- Переконайтеся, що барвник ретельно розподілений у всій глазурі.
- Використовуйте готову білкову глазурь для прикрашання своїх випічки, пасок або інших солодких страв за вашим смаком.
Цей колоритний рецепт глазурі додасть вашим стравам яскравості та оригінальності!
Рецепт глазурі з білком та чорним шоколадом
Інгредієнти:
- 1 охолоджений білок
- 200 г чорного шоколаду (на ваш смак)
- 1/4 склянки (60 мл) води
Приготування глазурі з чорним шоколадом:
- Розтопіть чорний шоколад до глакої маси. Залиште остудитися.
- У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
- Поступово додайте розтоплений чорний шоколад до білкової піни, помішуючи невеликими порціями. Переконайтеся, що шоколад ретельно розподілений по всій масі.
- Готову глазур можна нанести на випічку або паску за допомогою силіконового пензлика або ложки.
- Для досягнення бажаної консистенції можна додати більше води або шоколаду за вашим смаком.
Цей рецепт глазурі з білком та чорним шоколадом додасть вашій випічці чудовий шоколадний смак та привабливий вигляд!
Рецепт глазурі без яєчного білка
Інгредієнти:
- 200 г цукрової пудри
- 3-4 столові ложки молока або води
- 1 чайна ложка вершкового масла
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Приготування глазурі без яєчного білка:
- У великій мисці ретельно просійте цукрову пудру, щоб уникнути утворення грудочок у глазурі.
- Додайте молоко або воду до цукрової пудри по одній столовій ложці за раз, помішуючи, доки досягнете бажаної консистенції глазурі.
- Додайте вершкове масло та ванільний екстракт (за бажанням), і продовжуйте змішувати до отримання однорідної маси.
- Готову глазур можна нанести на випічку або паску за допомогою силіконового пензлика або ложки.
- Якщо глазур стає занадто густою, можна додати ще трохи молока або води. Якщо занадто рідка, додайте ще трохи цукру пудри.
Цей рецепт глазурі без білка стійкий і не сипучий, ідеальний для прикрашання вашої улюбленої випічки!
Рецепт глазурі "ПП"
Інгредієнти:
- 100 г натурального кокосового масла
- 3-4 столові ложки меду або кленового сиропу
- 2-3 столові ложки какао-порошку (для шоколадного смаку)
- 1 чайна ложка ванільного екстракту або ароматизатора (за смаком)
Приготування глазурі ПП:
- Розтопіть кокосове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі до повного розтоплення.
- Додайте мед або кленовий сироп до розтопленого кокосового масла та добре змішайте.
- Якщо ви хочете отримати шоколадну глазур, додайте какао-порошок та ванільний екстракт до суміші та знову добре змішайте.
- Охолодіть глазур до кімнатної температури.
- Готову глазур нанесіть на вашу випічку чи десерти за допомогою ложки або пензлика.
Цей рецепт глазурі "ПП" є здоровою альтернативою звичайним глазурям, оскільки використовуються натуральні інгредієнти без доданого цукру або штучних добавок.
Вас також можуть зацікавити інші рецепти до Великодня:
3340