Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Опис рецепту

Глазур класична для прикрашання пасок

Інгредієнти:
  • 1 охолоджений білок 
  • 0,5 склянки (250 мл) цукрової пудри
  • Сік однієї лимонної скибочки
  • Кондитерська посипка (на смак)

У "Ясенсвіт" можна замовити рідкий білок в упаковці 0,5 та 1 л через наш Чат-Бот або придбати їх у мережі магазинів "Метро".

Білок Ясенсвіт


Приготування класичної глазурі для паски: 
  • У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
  • Поступово додавайте цукрову пудру у піну і продовжуйте збивати до однорідної консистенції. Збивайте кілька хвилин.
  • Додайте сік однієї лимонної скибочки до білка з цукровою пудрою і ще раз добре збийте, щоб всі інгредієнти були добре змішані.
  • Відразу ж покрийте готовою глазур'ю паски.
  • Посипте зверху кондитерською посипкою за вашим смаком.
Тепер ваша паска готова до подачі! Насолоджуйтеся! 


Глазур з желатином

Рецепт глазурі для пасок з желатином та яєчним білком

Інгредієнти:
  • 1 столова ложка желатину
  • 3 столові ложки води
  • 1 білок
  • 200 г цукру
Приготування глазурі:
  • Розчиніть желатин в 3 столових ложках води. Дайте йому набухнути протягом 10-15 хвилин.
  • Додайте білок, збивайте блендером (міксером) до утворення піни.
  • Поступово додавайте цукор у піну, продовжуючи збивати.
  • Розігрійте желатин на водяній бані до розчинення.
  • Поступово додайте розчинений желатин до маси з цукром і білком, продовжуючи збивати до однорідності.
  • Готову глазур можна нанести на паску за допомогою силіконового пензлика або перегорнути паску та вмокнути її в глазур. 


Рецепт білкової глазурі з барвником

Інгредієнти:
  • 1 охолоджений білок
  • 2 склянки (500 мл) цукрової пудри
  • Барвник (є можливість вибору кольору)
Приготування глазурі з барвником: 
  • У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
  • Поступово додавайте цукрову пудру до білкової піни і продовжуйте збивати до однорідної консистенції. Збивайте, поки маса не стане густою та гладкою.
  • Додайте барвник у ваш вибраний колір до готової глазурі. Для досягнення бажаного відтінку, додавайте барвник по крапельці, помішуючи, доки не досягнете потрібного кольору.
  • Переконайтеся, що барвник ретельно розподілений у всій глазурі.
  • Використовуйте готову білкову глазурь для прикрашання своїх випічки, пасок або інших солодких страв за вашим смаком.
Цей колоритний рецепт глазурі додасть вашим стравам яскравості та оригінальності! 

Глазур з барвником


Рецепт глазурі з білком та чорним шоколадом

Інгредієнти:
  • 1 охолоджений білок
  • 200 г чорного шоколаду (на ваш смак)
  • 1/4 склянки (60 мл) води
Приготування глазурі з чорним шоколадом: 
  • Розтопіть чорний шоколад до глакої маси. Залиште остудитися.
  • У великій мисці збийте охолоджений білок на міцну піну за допомогою міксера або блендера.
  • Поступово додайте розтоплений чорний шоколад до білкової піни, помішуючи невеликими порціями. Переконайтеся, що шоколад ретельно розподілений по всій масі.
  • Готову глазур можна нанести на випічку або паску за допомогою силіконового пензлика або ложки.
  • Для досягнення бажаної консистенції можна додати більше води або шоколаду за вашим смаком.

Цей рецепт глазурі з білком та чорним шоколадом додасть вашій випічці чудовий шоколадний смак та привабливий вигляд! 


Глазур з чорним шоколадом

Рецепт глазурі без яєчного білка

Інгредієнти:
  • 200 г цукрової пудри
  • 3-4 столові ложки молока або води
  • 1 чайна ложка вершкового масла
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту 
Приготування глазурі без яєчного білка: 
  • У великій мисці ретельно просійте цукрову пудру, щоб уникнути утворення грудочок у глазурі.
  • Додайте молоко або воду до цукрової пудри по одній столовій ложці за раз, помішуючи, доки досягнете бажаної консистенції глазурі.
  • Додайте вершкове масло та ванільний екстракт (за бажанням), і продовжуйте змішувати до отримання однорідної маси.
  • Готову глазур можна нанести на випічку або паску за допомогою силіконового пензлика або ложки.
  • Якщо глазур стає занадто густою, можна додати ще трохи молока або води. Якщо занадто рідка, додайте ще трохи цукру пудри.

Цей рецепт глазурі без білка стійкий і не сипучий, ідеальний для прикрашання вашої улюбленої випічки! 


Рецепт глазурі "ПП" 

Інгредієнти:
  • 100 г натурального кокосового масла
  • 3-4 столові ложки меду або кленового сиропу
  • 2-3 столові ложки какао-порошку (для шоколадного смаку)
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту або ароматизатора (за смаком)
Приготування глазурі ПП: 
  • Розтопіть кокосове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі до повного розтоплення.
  • Додайте мед або кленовий сироп до розтопленого кокосового масла та добре змішайте.
  • Якщо ви хочете отримати шоколадну глазур, додайте какао-порошок та ванільний екстракт до суміші та знову добре змішайте.
  • Охолодіть глазур до кімнатної температури.
  • Готову глазур нанесіть на вашу випічку чи десерти за допомогою ложки або пензлика.
Цей рецепт глазурі "ПП" є здоровою альтернативою звичайним глазурям, оскільки використовуються натуральні інгредієнти без доданого цукру або штучних добавок. 




Вас також можуть зацікавити інші рецепти до Великодня: 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-05-01T11:13:18+03:00 2024-05-10T14:22:55+03:00
img 2641
замовити
онлайн