Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Інгредієнти

  • Ванільний цукор 1 пакетик
  • Молоко 0,5 л
  • Яйця "Ясенсвіт" 6 шт.
  • Родзинки 350 г
  • Борошно 1,3 - 1,5 кг
  • Вершкове масло 220 г
  • Дріжджі сухі 11 г
  • Цукор 2,5 ск.

Опис рецепту

Рецепт класичної паски

Приготування традиційної паски: 

  1. Дріжджі розчинити в підігрітому молоці. Додати 2 склянки борошна і 2 ст. ложки цукру. Перемішати. Поставити опару на 30 хвилин в тепло і накрити рушником. 
  2. Яйця розділити на білки та жовтки. Збити жовтки з цукром і ванільним цукром. Білки збити на міцну піну.
  3. В опару додати жовткову масу, перемішати і додати м’яке масло і збити білки. 
  4. Всипати в тісто решту борошна і вимішувати 20 хвилин. Знову накрити тісто рушником і залишити на 1 годину. Родзинки замочити до набрякання, промити, обсушити і додати в готове тісто. 
  5. Змастити формочки вершковим маслом і наповнити тістом наполовину або трохи менше. Накрити кожну форму харчовою плівкою і залишити підніматися ще на 30 хв.
  6. Випікати 25 - 35 хвилин до готовності. 

Готові паски остудити в формах і прикрасити

Хочете полегшити собі роботу? У "Ясенсвіт" є білки та жовтки вже розділені та упаковані, які ви можете замовити через наш чат-бот YasensvitBot або придбати в магазинах "Метро". 




Вас також можуть зацікавити інші рецепти до Великодня: 

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2024-04-25T16:19:44+03:00 2024-05-10T14:23:05+03:00
img 1365
замовити
онлайн