Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Паска з морозива

Улюблені ласощі об’єднались в одну — незвичайний рецепт паски-морозива з горішками, медом та цукатами.
Інгредієнти
- Вершки 30%1 л
- Мед200 г
- Яєчні білки8 шт
- Горіхи200 г
- Цукор100 г
- Апельсинові цукати100 г
- Родзинки100 г
Опис рецепту
- Покришіть горіхи та обсмажте на сухій пательні. Залийте гарячою водою родзинки та цукати і залиште замочуватись.
- Дістаньте попередньо охолоджені вершки та збивайте до густої консистенції, потім знов поставте в холодильник.
- Додайте 30 г цукру до яєчних білків та збийте в густу піну.
- Змішайте мед з цукром та грійте на вогні 3 хвилини, не доводячи до кипіння.
- Акуратно влийте медову масу до вершків, постійно помішуючи до повного охолодження.
- Після цього додайте всі інші інгредієнти, перемішайте.
- Залийте суміш у форми та поставте в морозильну камеру на 2 години.
- Паски-морозиво готові!
Веселих свят!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ
Іспанські пасхальні булочки
Не задано Великодні рецепти

Мазурек - польська паска
Не задано Великодні рецепти