Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Паска з морозива
Улюблені ласощі об’єднались в одну — незвичайний рецепт паски-морозива з горішками, медом та цукатами.
5802
Інгредієнти
- Вершки 30% 1 л
- Мед 200 г
- Яєчні білки 8 шт
- Горіхи 200 г
- Цукор 100 г
- Апельсинові цукати 100 г
- Родзинки 100 г
Опис рецепту
- Покришіть горіхи та обсмажте на сухій пательні. Залийте гарячою водою родзинки та цукати і залиште замочуватись.
- Дістаньте попередньо охолоджені вершки та збивайте до густої консистенції, потім знов поставте в холодильник.
- Додайте 30 г цукру до яєчних білків та збийте в густу піну.
- Змішайте мед з цукром та грійте на вогні 3 хвилини, не доводячи до кипіння.
- Акуратно влийте медову масу до вершків, постійно помішуючи до повного охолодження.
- Після цього додайте всі інші інгредієнти, перемішайте.
- Залийте суміш у форми та поставте в морозильну камеру на 2 години.
- Паски-морозиво готові!
Веселих свят!
5802