Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Паска з морозива

Паска-морозиво з цукатами, горішками та медом

4.31 5

img 5802

Інгредієнти

  • Вершки 30% 1 л
  • Мед 200 г
  • Яєчні білки 8 шт
  • Горіхи 200 г
  • Цукор 100 г
  • Апельсинові цукати 100 г
  • Родзинки 100 г

Опис рецепту

  1. Покришіть горіхи та обсмажте на сухій пательні. Залийте гарячою водою родзинки та цукати і залиште замочуватись.
  2. Дістаньте попередньо охолоджені вершки та збивайте до густої консистенції, потім знов поставте в холодильник.
  3. Додайте 30 г цукру до яєчних білків та збийте в густу піну.
  4. Змішайте мед з цукром та грійте на вогні 3 хвилини, не доводячи до кипіння.
  5. Акуратно влийте медову масу до вершків, постійно помішуючи до повного охолодження.
  6. Після цього додайте всі інші інгредієнти, перемішайте.
  7. Залийте суміш у форми та поставте в морозильну камеру на 2 години.
  8. Паски-морозиво готові!

Веселих свят!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-04-17T13:12:23+03:00 2020-12-17T13:29:06+02:00
img 5802