Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Рецепт ароматної паски з кешью

Хочеться мати на святковому столі щось новеньке? Невелика паска з горішками кешью — дуже смачна, ароматна та швидко готується.
Інгредієнти
- Борошно 3 ст.л.
- Шоколад 100 г
- Яйця 4 шт
- Горіхи кешью 2/3 стакана
- Апельсинові цукати 1 ст.л.
- Цукор 2/3 ст.л.
- Масло вершкове 150 г
- Молоко 100 мл
- Сухі дріжджі 12 г
- Цукрова пудра 100 г
- Ванільний цукор 1 ст.л.
- Лимонна цедра за смаком
- Сіль за смаком
Опис рецепту
- Додайте у підігріте до 35 градусів молоко дріжджі, перемішайте. Насипте чайну ложку цукру та дві столові ложки борошна та залиште в теплому місці на 30 хвилин.
- Розітріть 1 жовток з цукром та перемішайте з 1 столовою ложкою борошна.
- М’яке масло збийте з цедрою, сіллю та ваніллю.
- Покладіть дріжджі та 1,5 ст. ложки борошна, ретельно змішайте та поставте на 1,20-1,40 у тепло, накривши тісто.
- Перемішайте та знову поставте доходити ще на годину.
- Перемішайте тісто з цукатами, горіхами та борошном, що залишилось.
- Застеліть форму пергаментом та змастіть маслом, покладіть тісто, щоб воно заповнювало ⅓ форми. Зачекайте ще 30 хвилин.
- Поставте випікатись у духовку на 1 годину при 180 градусах.
- У розтоплений на водяній бані шоколад влийте 3 ст. ложки води, масло, всипте цукрову пудру. Перемішайте до однорідності. Змажте паски.
Смачного!