Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт ароматної паски з кешью

Паска з кешью

5 5

img480

Інгредієнти

  • Борошно3 ст.л.
  • Шоколад100 г
  • Яйця4 шт
  • Горіхи кешью2/3 стакана
  • Апельсинові цукати1 ст.л.
  • Цукор2/3 ст.л.
  • Масло вершкове150 г
  • Молоко100 мл
  • Сухі дріжджі12 г
  • Цукрова пудра100 г
  • Ванільний цукор1 ст.л.
  • Лимонна цедраза смаком
  • Сільза смаком

Опис рецепту

image
  1. Додайте у підігріте до 35 градусів молоко дріжджі, перемішайте. Насипте чайну ложку цукру та дві столові ложки борошна та залиште в теплому місці на 30 хвилин.
  2. Розітріть 1 жовток з цукром та перемішайте з 1 столовою ложкою борошна.
  3. М’яке масло збийте з цедрою, сіллю та ваніллю.
  4. Покладіть дріжджі та 1,5 ст. ложки борошна, ретельно змішайте та поставте на 1,20-1,40 у тепло, накривши тісто.
  5. Перемішайте та знову поставте доходити ще на годину.
  6. Перемішайте тісто з цукатами, горіхами та борошном, що залишилось.
  7. Застеліть форму пергаментом та змастіть маслом, покладіть тісто, щоб воно заповнювало ⅓ форми. Зачекайте ще 30 хвилин.
  8. Поставте випікатись у духовку на 1 годину при 180 градусах.
  9. У розтоплений на водяній бані шоколад влийте 3 ст. ложки води, масло, всипте цукрову пудру. Перемішайте до однорідності. Змажте паски.

Смачного!

2020-04-15T12:53:06+03:002020-04-15T12:53:06+03:00
img480

empty