Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт ароматної паски з кешью

Паска з кешью

3.38 5

img 5989

Інгредієнти

  • Борошно 3 ст.л.
  • Шоколад 100 г
  • Яйця 4 шт
  • Горіхи кешью 2/3 стакана
  • Апельсинові цукати 1 ст.л.
  • Цукор 2/3 ст.л.
  • Масло вершкове 150 г
  • Молоко 100 мл
  • Сухі дріжджі 12 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Ванільний цукор 1 ст.л.
  • Лимонна цедра за смаком
  • Сіль за смаком

Опис рецепту

  1. Додайте у підігріте до 35 градусів молоко дріжджі, перемішайте. Насипте чайну ложку цукру та дві столові ложки борошна та залиште в теплому місці на 30 хвилин.
  2. Розітріть 1 жовток з цукром та перемішайте з 1 столовою ложкою борошна.
  3. М’яке масло збийте з цедрою, сіллю та ваніллю.
  4. Покладіть дріжджі та 1,5 ст. ложки борошна, ретельно змішайте та поставте на 1,20-1,40 у тепло, накривши тісто.
  5. Перемішайте та знову поставте доходити ще на годину.
  6. Перемішайте тісто з цукатами, горіхами та борошном, що залишилось.
  7. Застеліть форму пергаментом та змастіть маслом, покладіть тісто, щоб воно заповнювало ⅓ форми. Зачекайте ще 30 хвилин.
  8. Поставте випікатись у духовку на 1 годину при 180 градусах.
  9. У розтоплений на водяній бані шоколад влийте 3 ст. ложки води, масло, всипте цукрову пудру. Перемішайте до однорідності. Змажте паски.

Смачного!

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-04-15T12:53:06+03:00 2021-05-05T16:24:22+03:00
img 5989
замовити
онлайн