Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Рецепт італійського панеттоне

Італійський панеттоне

2.71 5

img 14023

Інгредієнти

  • Борошно 300 г
  • Дріжджі сухі 12 г
  • Молоко 100 мл
  • Вершкове масло 60 г
  • Яйця 2 шт
  • Цукор 100 г
  • Ванільний цукор 10 г
  • Родзинки за смаком
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Сіль за смаком

Опис рецепту

  1. Замочіть родзинки у коньяці буквально на кілька хвилин.
  2. Відокремте 1 столову ложку цукру, а решту, разом з ванільним цукром та сіллю, перемішайте із борошном.
  3. Нагрійте молоко, але трохи, приблизно до 36 градусів, додайте відкладену ложку цукру, розкришіть дріжджі та змішайте. Поставте опару у тепле місце на 15-20 хвилин.
  4. Родзинки залийте окропом на 20 хвилин, потім сполосніть у холодній воді та залийте коньяком. За 10-15 хвилин промокніть серветкою та змастіть маслом.
  5. Збийте жовтки зі шматочком масла.
  6. Змішайте опару з яйцями, всипте борошно та зробіть м’яке тісто.
  7. Додайте родзинки та добре вимішайте, поки тісто не відліпатиме від рук.
  8. Накрийте посудину з тістом та відставте у тепле місце на 3 години.
  9. Змастіть форму для паски маслом та заповніть на ⅓ тістом. Підставте на півгодини у тепле місце.
  10. Випікайте паску близько 40 хвилин у духовці при 170 градусах.
  11. Смачного!
© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-04-12T14:11:17+03:00 2020-11-02T15:36:39+02:00
img 14023