Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Яйця по-віденські

Інгредієнти
- Яйця ЯСЕНСВІТ1 шт.
- Білий хліб1 скибочка
- Вершкове масло50 г
- Сільза смаком
Рекомендований продукт
Опис рецепту
Зварити яйце так, щоб жовток залишався рідким і очистити його від шкаралупи, зазвичай потрібно 2-3 хвилини. Порізати хліб шматочками і покласти в чашку. Додати яйце, м’яке або розтоплене вершкове масло, все посолити і перемішати.
Яйця готові, подавайте до столу та смакуйте!
РЕЦЕПТИ З ПРОДУКТОМ
БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВзамовити
онлайн
зв’язатися
з нами



