Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат Нісуаз з тунцем

Салат Нісуаз з тунцем

2.64 5

img 26101

Інгредієнти

  • Яйця 3 шт.
  • Тунець консервований 1 банка ( ̴ 185 г)
  • Мікс-салат або рукола 150 г
  • Стручкова квасоля 100 г
  • Помідори чері 8 шт.
  • Часник 1 зубчик
  • Оливкова олія 4 ст.л.
  • Винний оцет (бальзамік) 2 ч.л.
  • Гірчиця в зернах 1 ч.л.
  • Мед за смаком
  • Спеції за смаком

Опис рецепту

1. Відваріть яйця 5 хвилин після закипання води. Жовток повинен залишитися м'яким і ніжним. Щоб яйце добре очищалося, помістіть його в холодну воду.

2. У підсоленій воді відваріть стручкову квасолю протягом 4-5 хвилин.

3. Зробимо заправку для нашого салату. Візьміть винний оцет, оливкову олію, гірчицю, мед і спеції і змішайте у невеликій ємності.

4. Викладіть в миску мікс-салат, в разі якщо листя салату досить великі, порвіть його. Наріжте помідори половинками, а яйця – дольками. Дістаньте тунець з банки, можна розділити його по волокнам.

5. Тепер приступаємо до формування салату. Додаємо до мікс-салату – яйця, помідори, тунець й стручкову квасолю, а далі поливаємо його заправкою. Зверху можна посипати гарбузовим насінням або пармезаном.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-12-09T16:39:26+02:00 2021-04-19T15:16:39+03:00
img 26101