Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти
Салат Нісуаз з тунцем

Такий ситний та вітамінний салат може стати гарною альтернативою досить популярному Цезарю.
Інгредієнти
- Яйця 3 шт.
- Тунець консервований 1 банка ( ̴ 185 г)
- Мікс-салат або рукола 150 г
- Стручкова квасоля 100 г
- Помідори чері 8 шт.
- Часник 1 зубчик
- Оливкова олія 4 ст.л.
- Винний оцет (бальзамік) 2 ч.л.
- Гірчиця в зернах 1 ч.л.
- Мед за смаком
- Спеції за смаком
Опис рецепту
1. Відваріть яйця 5 хвилин після закипання води. Жовток повинен залишитися м'яким і ніжним. Щоб яйце добре очищалося, помістіть його в холодну воду.
2. У підсоленій воді відваріть стручкову квасолю протягом 4-5 хвилин.
3. Зробимо заправку для нашого салату. Візьміть винний оцет, оливкову олію, гірчицю, мед і спеції і змішайте у невеликій ємності.
4. Викладіть в миску мікс-салат, в разі якщо листя салату досить великі, порвіть його. Наріжте помідори половинками, а яйця – дольками. Дістаньте тунець з банки, можна розділити його по волокнам.
5. Тепер приступаємо до формування салату. Додаємо до мікс-салату – яйця, помідори, тунець й стручкову квасолю, а далі поливаємо його заправкою. Зверху можна посипати гарбузовим насінням або пармезаном.