Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Салат із гарбуза з яйцем

Салат із сирої тикви з яйцем та часником
Салати

4 5

img426

Інгредієнти

  • Гарбуз500 г
  • Яйця3 шт.
  • Часникпівтора зубочка
  • Майонез3 ст.л.
  • Сіль и чорний мелений перецьза смаком

Опис рецепту

image
  1. Відваріть яйця круто. Гарбуз очистіть від насіння та шкіри. М’якоть натріть на крупній тертці.
  2. Якщо маєте тертку для морковки по-корейські, скористуйтеся нею. В мисочку до гарбуза натріть на крупну тертку яйця. На дрібній тертці натріть часник.
  3. Додайте майонез, сіль та перець за смаком. Перемішайте, салат готовий!

Подавати салат з тикви рекомендується як гарнир до основної страви або як самостійну закуску.

2020-10-30T18:59:43+02:002020-10-31T07:16:59+02:00
img426

empty