Укр
Privacy & Cookies
Ми використовуємо файли cookie, щоб ти мiг отримати бiльше вiд нашого сайту. Продовжуючи перегляд цього веб-сайту, ти погоджуєшся на використання файлiв cookie.
Відхилити
Прийняти

Різдвяний ег-ног

Різдвяний ег-ног

3.26 5

img 4426

Інгредієнти

  • Рідке яйце ТМ "ЯСЕНСВІТ" 100 г (2 яйця)
  • Цукор 30-50 г
  • Молоко або вершки 10-20% 300 мл
  • Ром (коньяк, бренді) 100 мл
  • Ванілін за смаком
  • Мускатний горіх за смаком
  • Гвоздика за смаком
  • Паличка кориці або мелена кориця за смаком

Опис рецепту

1. У невелику каструлю додайте яйця і цукор, збийте їх вінчиком до однорідності. Потім влийте до яєчної суміші молоко або вершки і енергійно збийте суміш знову. Додайте спеції: корицю, ванілін, гвоздику і мускатний горіх.

2. Перемістіть каструлю на плиту на мінімальному рівні нагріву і прогрівайте помішуючи 15-20 хвилин, не доводячи до кипіння, поки маса не почне густіти. Зніміть каструлю з вогню, помішуйте ще 3 хвилини.

3. Додайте алкоголь тонкою цівкою в коктейль і перемішайте. Готовий ег-ног посипте зверху мускатним горіхом і розлийте по чашках. Якщо ви любите холодні напої, охолодіть його.

© ТМ «ЯСЕНСВІТ»
2020-12-23T16:26:15+02:00 2021-03-09T15:06:51+02:00
img 4426